Šta je novo?

Rack-ovi?

• Začetnik teme Začetnik teme vuja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vuja

Čuven
Učlanjen(a)
01.01.2004
Poena
630
Zanima me gde sve kod nas mogu da se kupe rack-ovi 19" za pasivnu mreznu opremu. Netiks, Geneko i Telephant znam, jos neko?

pozz 😉

PiN i Telix

Jos neko? Ovi nemaju ili nisu zainteresovani da idu u magacin po jedan komad 😡

???

Pa ni meni nije jasno. Zovem, prebacuju s lokala na lokal, cekanje, ko da nikad nisu prodali ni jedan rack. Na kraju kao mozda imaju, videce ako im posaljem spec na mail i nista. A ja sutra moram da zakljucim nabavku sa tri ponude ili propadose pare s budzeta.

PiN ima 'IBM' ormane, koji su poprilicno skuplji od Totena koje ima Netiks. Toten sam video i korektni su, cak i jedan imam sklopljen u firmi. Telix bi trebalo da je dobio, sa naglaskom na 'trebalo' Siemens rack ormane, samo sto je to bilo najavljeno pre nekih mesec dana...

Telix ima samo 1U (wtf???) od nazidnih ormara, za druge kao videce sto osecam da znaci: cek da proverim kod dobavljaca, rok nabavke posle 14 januara 🙁
Dal' ih je sve uhvatila praznicna atmosfera ili nece da se cimaju za 300€ opreme, bem li ga.

Telix uzima od Netiksa, tako je i meni stigao Toten 42Ux1000x800, ali su trebali da dobiju te neke Siemense, cak su nas nagovarali da sacekamo - ali sam srecom bio dosadan ko stenica 🙂 U svakom slucaju - ako razmatras Toten - vredi svaku paru...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno