Šta je novo?

Race Driver - GRID dzojstik?

Man at arms

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
Nedavno sam useo adapter PS2 USB Gamepad tj. adapter za prikljucivanje ps2 dzoj. za komp 🙂 Zanima me kako i da li je uopste moguce da namestim da radi pomenuto cudo na ovoj igrici posto igranje tastaturom ne ide nikako 🙂)))) (za sada ne prepoznaje ga)

Unapred zahvalan

Nedavno sam useo adapter PS2 USB Gamepad tj. adapter za prikljucivanje ps2 dzoj. za komp 🙂 Zanima me kako i da li je uopste moguce da namestim da radi pomenuto cudo na ovoj igrici posto igranje tastaturom ne ide nikako 🙂)))) (za sada ne prepoznaje ga)
Unapred zahvalan

Mane reci nam koji si uzeo adapter posto ih ima raznih, od SpeedLinka do kineza...
Ja imam neki stari SpeedLink ... i radi cak pod vistom i to bez drajvera!

Topway, tamnoplavi prozirni mislim da je kinez iz razloga sto mu je cena 450din 🙂 Uz njega sam dobio mini disc instalirao sve ok radi ali za ovu igru jednostavno ga ne prepoznaje 🙂

Hvala na pomoci

Ne razumem kako ne prepoznaje,meni je na Visti radilo jos bez drivera...Dodjes u Controls pa prebacis strelicom na tastaturi na Custom onda Ctrl pa na komandu koju zelis promeniti pa pritisnes Enter i onda treba na DS2 da pritisnes ono sta hoces da stavis za tu komandu...

Ne razumem kako ne prepoznaje,meni je na Visti radilo jos bez drivera...Dodjes u Controls pa prebacis strelicom na tastaturi na Custom onda Ctrl pa na komandu koju zelis promeniti pa pritisnes Enter i onda treba na DS2 da pritisnes ono sta hoces da stavis za tu komandu...

Mogu ti samo reci jedno veliko HVALA! Nisam znao za tu komandu sa ctrl 🙂 U svakom slucaju iako je sad 5:26 a ja imam ispit u 9 morao sam da odigram na brzaka jednu truku sa muscle car divota kako leti za razliku od tastature pritom je dzojstik za PS2 star jedno 4 godina i dalje sljaka ko lud 🙂))))) 😀😀😀😀😀😀😀

predlažem program XPADDER za sve koji imaju probleme sa gamepadom ili žele da odaberu specifičan raspored komandi. Ovaj program tera windows da gamepad vidi kao tastaturu, so - sky is the limit 🙂

Unapred zahvalan

Gde si ga uzeo matori? Ja nigde nisam video to, josh sam cuo od ortaka da ga je neki lik platio 30 evra (veverac)

spasi me.. 🙂

Nazad
Vrh Dno