Otis.Driftwood
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.01.2010
- Poena
- 310
Imao sam problema sa kompjuterom pre par meseci , tipa da mi igra jako secka (stara igra koju bi i p4 pokrenuo ) pri igranju. Kad sam uzeo napajanje od drugara ti problemi su nestali. Kad sam vratio svoje napajanje ista priča.
Bio sam u situaciji da položim kućište horizontalno i za svo čudo on je radio normalno i tako sve dok ga ne podignem vertikalno.
Pre neki dan odlučio sam da ga podignem da stoji normalno ( vertikalno ) i krenula su s****.
Svaki put kad upalim kompjuter treba mu dosta vremena da podigne sistem. Prvo kad se ucita desktop wallpaper učita utorrent i onda traži mrežu i traži i traži i možda posle 2 minuta pokuša da upali skajp i komp se samo ugasi.
Uzeo sam juce novo napajanje misleći da je to problem i imao sam isti problem.
Sad stvarno ne znam šta se dešava.
Bio sam u situaciji da položim kućište horizontalno i za svo čudo on je radio normalno i tako sve dok ga ne podignem vertikalno.
Pre neki dan odlučio sam da ga podignem da stoji normalno ( vertikalno ) i krenula su s****.
Svaki put kad upalim kompjuter treba mu dosta vremena da podigne sistem. Prvo kad se ucita desktop wallpaper učita utorrent i onda traži mrežu i traži i traži i možda posle 2 minuta pokuša da upali skajp i komp se samo ugasi.
Uzeo sam juce novo napajanje misleći da je to problem i imao sam isti problem.
Sad stvarno ne znam šta se dešava.