Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Dragi ljudi znam da je ova graficka vec fabricki overclockovana koliko sam cuo, ali ja bih jos malo da je overklokujem jel mozete neki settings da mi date dokle da overklokujem i neki program za tu graficku? Hvala
neka malo lista zvanicnu 280x temu,sve ce naci tamo.ako te mrzi,reci nam model,da vidimo jel' zakljucana voltaza ili ne,ako jeste 1100mhz+ na 1,2+v bi trebalo da se iscedi,sve preko je cista sreca.ako je zakljucana,ima primeraka koji su pucali na 1050mhz sa stock naponom,tako da tu je jos pipljivije.
moze settings i neki najbolji program, probao sam onaj sto mi je dao DeRadicci ali nesto baguje...hvala mu u svakom slucaju uvek mi je pomogao oko mojih komentara
Uradio sam jednu prepisku u onoj temi da ne spamujem tamo ima jako puno stranica ... prepiska je sledeca , i kazi te mi sada kada sam overklokovao imam problem sa texturama u igru, neki su beli , zuti providni ljubicasti... itd
kolega kad stavim na auto on mi vrati na 20% brzine, posto sam overklokovao kontam da vise zahteva brzinu kulera... sta da radim? da povecam na 50/55 ili da ostane na auto 20?
To je 20 u idle-u. Kako se zagreva, tako se i automatski povećava broj obrtaja. Kada je manual onda je fiksno na 54%, to je mnogo za idle-a a malo za full load. Stavi na auto.
Ostavi na auto, zna kartica kad treba da oladi vise, kad manje. Dok god je oko 70 i kusur stepeni pri max opterecenju sve cool. Ona tek na 80 stepeni povecava preko 35% fan cini mi se.
Mada mozes i u MSI afterburneru da detaljno namestis na kolko stepeni koliko obrtaja da tera.
Gledaj temperature kakve su ti, pusti procente. Ako su temperature kriticne onda diraj fan, u afterburneru namestis neki svoj profil kako ti odgovara i to je to.
jok,izgleda da te zapala fabricki zakljucana voltaza.ako imas herca,flesuj drugi bios,proveri na netu jel' neko slucajno modovao bios za tvoju kartu.u svakom slucaju,ako je fabricki klok preko gigaherca,i ne isplati se toliko zezanje zbog 100 i sitan kusur mhz na koru.
200mhz u odnosu na def?Pa 99% 280X radi 100-150mhz + na def. voltaži.Nisam nigde video 1300mhz za GPU!Evo slike ,i razlike za 100mhz + za GPU i 150mhz + za memoriju.I kod mene je zaključana naponska.
Moja ima tugaljivih 68% asic, core ide na 1175mhz BEZ dizanja voltaze... tako da sumnjam da ne moze sa 1.3V da dogura do 1200 mhz. spaad treba i power limit da promenis na 120%.