Šta je novo?

R7 260X temperatura

Sogolica

Poštovan
Učlanjen(a)
05.08.2014
Poena
54
Zdravo, pre neki dan sam kupio R7 260X Sapphire OC i sada kad igram bilo koju igricu kao Torchlight II, meni je temperatura 55 ide cak i do 60, igrao sam dotu islo je do 60,62 stepeni, ventilator mi radi na 1800rpm (60%), koliko mogu da guram ovu graficku sa temperaturom, sta je normalno.

Ako ide vise od 75, mada jos nisam video da ide, a graficka pre 2 dana ubacena, sta da radim, da zovem winwin posto mi je pod garancijom

Sve ispod 80 je ok, tako da nemas brige.

Neces ti videti te temperature, ne brini... Za par meseci ili godinu dana malo procistis cooler ako se uhvati prasina i to je to.

Jos nesto, posto sam sam podesio ventilator jace pre je bilo 23% sto stvarno islo za 5 min do 50 stepeni sada mu trenba oko 30-40 min da dodje do 50 stepeni, posto igram dotu, dal mogu nesto da ostetim sto sam povecao

Ne mozes nista da pokvaris povecavanjem obrtaja fanova, sem sto ces dobiti malo vec buku. Sto se tice 50 stepeni za GPU, to su smesne temperature za grafiku. Tako da nemas brige. ;)

Hvala vam :D, n\brinuo sam se zato sto mi je stari GPU pregrejao, GTX 460, ali to je sve moja krivica, ali hvala vam opet. :D

Hvala vam :D, n\brinuo sam se zato sto mi je stari GPU pregrejao, GTX 460, ali to je sve moja krivica, ali hvala vam opet. :D

GTX460 je daleko veci potrosac, nemas cimku. Kao sto kaze DeRadicci, sve ispod 80 stepeni za graficke je i vise nego ok(e sad postoje modeli koji tolerisu i vece temperature, ali to je nevazno).

Kod mene je r7 260x isao max 81 stepen, i nije mu bilo nista, tako da nemas brige sa 60-70 stepeni:D

Za R7 260X je optimalan rad u igrama izmedju 60 i 70stepeni. Tako da samo furaj :)

Nazad
Vrh Dno