Šta je novo?

R3C na SE T610 empty board, moja iskustva....

Učlanjen(a)
19.09.2000
Poena
815
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 3600 + Scythe SCMG-5100
Matična ploča
Asus B550 TUF Gaming Plus
RAM
Kingston 2x16 GB DDR4 3200 CL 16
GPU
ASUS GTX 1080 ROG Strix 8 GB
Storage
Kingston SA2000 1 TB + 2x4 TB WD Red
Zvuk
Integralac
PSU
Cooler Master V750 gold
Kućište
Thermaltake Urban T31
Monitor
HP Envy 27'' 4K
Miš & tastatura
Mad Catz RAT 5 + Genius tastatura
Mobilni telefon
Samsung Note 20 Ultra SD 256/12
Pristup internetu
  1. Optički internet
Elem... Pre 10-ak dana sam stavio R3C kod onog lika u njegosevoj, pa ako nekog zanima kako sve to funkcionise u odnosu na R1L (barem kod mene :) ) nek' procita...

Stvari koje su popravljene:

- JAVA aplikacije i igrice se mnogo brze ucitavaju, cpu dosta brze radi, i izlazi se iz njih primetno brze.
- slike sad maximalno zauzimaju oko 30-ak kb, dok su ranije isle do 60-ak
- dodata je opcija 'kontakti' kad se salje sms
- kad se iskljuci mob, pa ukljuci, indikator za bateriju ostaje na istom nivou gde je bio, dok je sa R1L umeo da padne za 3-4 crtice
- zvukovi se primetno jace cuju, sto je veliki plus
- kad se pusta ton, + i - sa strane sluze da se utisa, tj pojaca

Stvari koje su drugacije (nit bolje, nit losije):

- cuje se 'klang' kad se ukljucuje mob
- cini mi se da je malo drugaciji sat kad se ukljuci screen saver

Stvar koje su losije (ili koje sam ocekivao da se promene):

- baterija traje ISTO! ctp; 2.5 dana i ne moze preko. To me je najvise smorilo. :cuss:
- indikator za bateriju je sad malcice losiji... kada opteretim mob, gprs, saljem sms, itd, i baterija recimo dodje na 4 crtice. Kad iskljucim gprs, i ne diram mob neko vreme, vrati se na 5 crtica. To nije bilo kod R1L

E sad, jedno laicko i mozda ******sko pitanje, ali ne znam, pa da pitam...
Koliko vidim u service meniju, postoji firmware za kameru, LCD... da li je mozda moguce da je slucajno, ili namerno ubacen pri update-u samo deo R3C softvera?

Eto tako. Hajde nek postuje svoja iskustva ko god je radio upgrade.
Pozdrav!

Mene je najvise nervirala baterija od 3 dana a sad treci dan nije jos ni 50%, sto ce reci da mi je duza ... ostalo manje vise.

Pozdrav !
Kako se proverava verzija softvera na SE T610 ???

Imam jedan problem sa fonom , on sam od sebe smanjuje zvuk u slusalisci ! Podesim na maksimum on sam od sebe smanji na skoro minimum , ponekad to uradi odnah a ponekad preodje i nekoliko sati !

Hoce li ti update softwera pomoci ????

Ja sam telefon nabavio sa R3C verzijom FW-a, tako da nisam imao "problema" koje je update ispravio kod telefona sa R1L verzijom.. Ali mi nije jasno zasto se ljudi zale na trajanje baterije, posto meni izdrzava do 5 dana(kada ga manje koristim), a standardno 4 dana...
Mad ja telefon nisam ni nabavljao ovde, nego preko grane, u Nemackoj tako da sam ga dobio u original kutiji sa data kablicem, softverom i ostalim sto ide uz to zadovoljstvo...

@Ivan Nesic - za ulazak u "sistemski" meni pogledaj onaj tvoj post, tamo sam napisao da ne ponavljam sada kako da proveris verziju softvera...

Ivan Nesic je napisao(la):
Pozdrav !
Imam jedan problem sa fonom , on sam od sebe smanjuje zvuk u slusalisci ! Podesim na maksimum on sam od sebe smanji na skoro minimum , ponekad to uradi odnah a ponekad preodje i nekoliko sati !

Isit problem imam i ja!!! Jako me nervira. (FW: R1L)

stormbringer_bg je napisao(la):
Elem... Pre 10-ak dana sam stavio R3C kod onog lika u njegosevoj, pa ako nekog zanima kako sve to funkcionise u odnosu na R1L (barem kod mene :) ) nek' procita...
Gde je taj lik i koliko kosta zamena softvera? Ja imam T300 sa R1D011.

Ako koristite BT za povezivanje sa racunarom to je normalno (smanjivanje jacine tona u slusalici) i tako je bilo i sa t68.Cim se aktivira Audio Gateway via BT zvuk u telefonu se spusti na min.

GuruDexx je napisao(la):
Mene je najvise nervirala baterija od 3 dana a sad treci dan nije jos ni 50%, sto ce reci da mi je duza ... ostalo manje vise.
Guru, a je l' tvoj telefon 'empty board'?

Vrh Dno