Šta je novo?

r310s

Space cowboy

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
620
Imam problem sa ovim telefonom. Odjednom je poceo da gubi signal, u mojoj sobi gde je imao 5 crta a sada 1-2 crte.Imam 064 karticu ali kad stavim i 063 signal je slabiji.

Ne moze se nista reci sigurno dok se tel ne otvori.

Meni su kroz ruke proshla 2 komada (oba poklonjena :D) i stvarno mislim da je phon OK a sad me interesuke jel se to deshava samo kad si kuci ili je slabili signal uopshte svuda ??? I jel si mu neshto radio ili je sve pochelo samo od sebe ???

Ma telefon je odjednom sa 5 crta po kuci spao na 1-2 najvise tri. Po servisima su mi rekli da je to od padova(pao je 3-4 puta)
i da popravka tog kvara(gubitak slabljenje mreze) je od 40- 50 dem. Pre toga telefon je imao super signal svuda.
Jedino mi je cudno da kad pozovem nekog ili primim poziv telefon uopste ne secka sa obzirom na slab signal.

Idi ti lepo kod Velje u servis...ko ce kome ako nece svoj svome :D:D:D...
Shalim se ali stvarno sve pohvale Velji ne samo sa moje strane negu i sa strane onih tamo prodavaca koji kazu da je momak genije...Ne salim se stvarno su ga nahvalili samo tako...

Slobodana Penezica xx (neznam koji je broj)...Najbolje je da pitash velju...

U bre Rastko nahvali me previse... :p
Kubojac javi se na 064/188-3146 ako si u Bg pa cemo se dogovoriti...

Ako se dobro secccam, Uzelac je neshto pominjao da taj R310 ima nekih problema sa "nechim" (ovo Velja zna), tako da im se chesto bash taj kvar deshava.....

Vrh Dno