Šta je novo?

R300 , po najavama 20% bolji od ti4600

RamOne

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.11.2000
Poena
650
http://www.3dgpu.com/comments.php?id=339&category=3
...ATI's new generation card, R300. They said that the performance of the R300 will be about 20% better then Geforce 4 Ti4600, and they did run 3DMark 2001se, however due to under the NDA, they can't tell us the exact number. They test the R300 in the VIA KT400 demo at Taiwan Computex....

NDA Non Disclosure Agreement... Ha! Pa zbog toga ni ja ne smem nesto da kazem vama... Muzzy vec zna o cemu se radi, a ista ta stvar je procurela na net.. Ne radi se o grafickim kartama, a za koji dan ce svi znati! U svakom slucaju... R300 nece biti mnogo bolji od Ti4600, dok ce Ti4200 i Ti4400 koji "glume" Ti4600 vec postati dovoljno jevtini... ATI MORA nesto da uradi - i to SOON!

"ni ja ne smem nesto da kazem vama... " ovo je dobro!!!

Samo se ti smej, da znas o cemu se radi, zavideo bi mi... :p

Samo se ti smej, da znas o cemu se radi, zavideo bi mi...

ipak je ovo neka zajednica.... ali da li ces reci ili ne izbor je na tebi samo nemoj da pominjes nesto a da nemas nameru da to isto obelodanis....ipak nije u redu

byMaX je napisao(la):
Samo se ti smej, da znas o cemu se radi, zavideo bi mi... :p

Ajde neka ljudi malo posecuju i irc kanal benchmarka :D, ako nekoga interesuje o cemu se radi, neka ode na irc.verat.net, kanal #benchmark :D... Btw, jos uvek se skida ;)

Nemojte ljudi, Igor vas lozi, tamo nema ama bas nista, samo obicni Bench smarachi... :D

BeastMaster je napisao(la):
ipak je ovo neka zajednica.... ali da li ces reci ili ne izbor je na tebi samo nemoj da pominjes nesto a da nemas nameru da to isto obelodanis....ipak nije u redu

To sam i ja hteo da kazem sa prvim postom u ovom threadu, ali slaba vajda Masteru...

Amon_Ra je napisao(la):
Nemojte ljudi, Igor vas lozi, tamo nema ama bas nista, samo obicni Bench smarachi... :D

Ok, ok, Amone, nego probacu ja da nalozim chanserv, i to ovom komandom /msg chanserv akick #benchmark add Amon_ra :D :D :D.

Ajde, inace koga mrzi da ide da vidi, samo da kazem da ce se u petak pojaviti UT 2003 za razmenu (filmici i slicno :D) pa ko je zainteresovan neka se javi na [email protected] :D

Igor je napisao(la):
Ajde neka ljudi malo posecuju i irc kanal benchmarka :D, ako nekoga interesuje o cemu se radi, neka ode na irc.verat.net, kanal #benchmark :D... Btw, jos uvek se skida ;)

Jao max da sam znao da je rec o tome... pa to svi znaju covece, ja sam to cudo skidao pre 3-4nedelje, ali mi je pukao link posle 5mb :( Spore veze sta ces...

E moj Vocko... mlad si ti jos... Sta da ti kazem, ono sto sam ja dobio je malo manje od jednog cd-a, ima botove i slicno... to po netu je samo onaj test koji je nekada Anand koristio.. ovo je noviji build....

Eto, vec sam mnogo rekao...

Koji build ???

byMaX je napisao(la):
E moj Vocko... mlad si ti jos... Sta da ti kazem, ono sto sam ja dobio je malo manje od jednog cd-a, ima botove i slicno... to po netu je samo onaj test koji je nekada Anand koristio.. ovo je noviji build....

Pazi ja imam "build 906", ali imam probleme tj. ne mogu da ga pokrenem, instaliram sve prodje ok, pokrenem play ucitava nesto nekih 10-tak sec. i zatim mi izbaci prozor sa sledecim sadrzajem No Label

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1477 MHz with 383MB RAM
Video: NVIDIA GeForce3 Ti 200

Can't find file for package 'ALAudio'

History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Na CD-u ima oko 520 Mb , prilikom instalacije kaze da je required 840 Mb, ali meni instalira samo oko 470 Mb .
Jedino sto mogu da pokrenem to je neki Benchmark,koji izvrti demo kroz neke polu pecine i to samo 640x480.
Zanima me kako je kod vas i da li imamo iste verzije !!!!

Pozdrav A .

:wave;

byMaX je napisao(la):

MaX, zar finalna verzija ne izlazi tek 28-og?
Tj. bolje je pitanje koja je to verzija kod tebe?
I kako radi? :D
Ako mi neko posalje link, ja sam voljan
da UT skinem (ili kuci ili na faxu :D) i
da ga prosledim svim zainteresovanim,
free of charge :) (e bas sam laf :wave; )

Pozdrav,
Sasha

byMaX je napisao(la):

Ja ono sto mogu da nadjem/nabavim podelim i sa drugima, pogotovo ako je nesto tako exkluzivno. Ne drzim sve "kao" u velu tajnosti...

Sasha je napisao(la):
MaX, zar finalna verzija ne izlazi tek 28-og?
Tj. bolje je pitanje koja je to verzija kod tebe?
I kako radi? :D
Ako mi neko posalje link, ja sam voljan
da UT skinem (ili kuci ili na faxu :D) i
da ga prosledim svim zainteresovanim,
free of charge :) (e bas sam laf :wave; )

Pozdrav,
Sasha

Ma ljudi, nisam ga dobio za poneti jer mi je source bio dovoljno pametan da zna da bi Mazi mogao da me namoli da mu snimim.. a ako njemu snimim, eto ga u CD klubu sutra... Ništa ne smem da kažem... Uhapsiće me:D

Problemi sa startovanjem UT2003 Bete,,,

Posto imam SB Live!, i meni se pojavljivao vec gore opisani "pozdravni ekran"
Problem je resen sa:
ut2 -nosound -1024x768
P.S.naravno rezoluciju mozete promeniti, po vasoj zelji npr. 800x600
P.S.2. inace na benchu dobijam 76 fps, a imam Morgana 1GHz, Radeta 8500LE, KT266a, 256 DDR
Pozdrav,Alek:D

Nazad
Vrh Dno