Šta je novo?

[R] Uplata na PayPal bez kartice u Srbiji???

Učlanjen(a)
19.02.2008
Poena
309
Dal postoji neki nacin da mogu da uplatim pare na paypal nalog iz Srbije posto nemam karticu???

Ima milion tema, pa si mogao da postavis pitanje u jednoj od njih. ALi nevazno.

Ovako, paypal nalozi iz Srbije ne postoje :D.

Najbolje da malo preformulises pitanje. Ko ima paypal nalog i na koju je drzavu registrovan, i tako to.

Ima milion tema, pa si mogao da postavis pitanje u jednoj od njih. ALi nevazno.

Ovako, paypal nalozi iz Srbije ne postoje :D.

Najbolje da malo preformulises pitanje. Ko ima paypal nalog i na koju je drzavu registrovan, i tako to.
Ostale teme su sve sa karticom...

Ja imam paypal koji je reg u USA. Sad sam u bg i hocu da uplatim pare na njega.

Nisam bas razumeo tvoje pitanje? Nema srpske valute, srpske zemlje? To sve se podesava kad otvaras nalog...Kliknes na bank transfer, pojave ti se podaci, odatle ti trebaju IBAN, refference(tvoj userID) i swift. Posle samo odes u bilo koju banku i uplatis na onaj njihov ziro racun (IBAN) koji su ti dali na sajtu. Jel malo jasnije?

Nisam bas razumeo tvoje pitanje? Nema srpske valute, srpske zemlje? To sve se podesava kad otvaras nalog...Kliknes na bank transfer, pojave ti se podaci, odatle ti trebaju IBAN, refference(tvoj userID) i swift. Posle samo odes u bilo koju banku i uplatis na onaj njihov ziro racun (IBAN) koji su ti dali na sajtu. Jel malo jasnije?

uplatnica.gif

uplatilac moj id
svrha:??????????
primalac: moneybookers ltd.
racun primaoca: iban

ostalo ne znam...

@ pro computer pa

Aj javicu ti sutra posto nije moj account nego kevin, pitacu je kako je uplatila u banci pa ti javljam...

Vrh Dno