pro computer pa
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.02.2008
- Poena
- 309
Dal postoji neki nacin da mogu da uplatim pare na paypal nalog iz Srbije posto nemam karticu???
Ostale teme su sve sa karticom...Ima milion tema, pa si mogao da postavis pitanje u jednoj od njih. ALi nevazno.
Ovako, paypal nalozi iz Srbije ne postoje.
Najbolje da malo preformulises pitanje. Ko ima paypal nalog i na koju je drzavu registrovan, i tako to.
Registruj MoneyBookers nalog i preko njega prebaci novac.
Ima ima, pogledaj malo bolje, ja sam pre par dana otvorio nalog na moneybookers i sve radi normalno.![]()
Nisam bas razumeo tvoje pitanje? Nema srpske valute, srpske zemlje? To sve se podesava kad otvaras nalog...Kliknes na bank transfer, pojave ti se podaci, odatle ti trebaju IBAN, refference(tvoj userID) i swift. Posle samo odes u bilo koju banku i uplatis na onaj njihov ziro racun (IBAN) koji su ti dali na sajtu. Jel malo jasnije?
@ pro computer pa
Aj javicu ti sutra posto nije moj account nego kevin, pitacu je kako je uplatila u banci pa ti javljam...
@ pro computer pa
Aj javicu ti sutra posto nije moj account nego kevin, pitacu je kako je uplatila u banci pa ti javljam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari