proizvodjac je ostavio mogucnost da sakrijes prvi ekran.pavlex je napisao(la):sta mislite o koriscenju takozvanog quiet boota? da li da koristim taj boot sa slikom, ili da ostavim ono staro,da vidim sta sve radi?
Meni su musterije nedavno vratile masinu na reklamaciju jer su kad god vide tu poruku savesno stiskali del taster. onda udju u bios (NESTO) i, kako oni kazu, igraju podmornice. Zalili su se sto im je samo ta jedna igrica instalirana.
Cika Pera je napisao(la):Meni su musterije nedavno vratile masinu na reklamaciju jer su kad god vide tu poruku savesno stiskali del taster. onda udju u bios (NESTO) i, kako oni kazu, igraju podmornice. Zalili su se sto im je samo ta jedna igrica instalirana.
Ma bio je to onaj matori, amijev bios, u kome radi mis, nacrtani su zeka i kornjaca (bios defaults i best performance) i kad klikces otvaraju se potprozori. To je izumrlo sa dvojkama.mmmm je napisao(la):Ocu i ja da igram Podmornice u BIOS-u :bottle: :-devil-:
Cika Pera je napisao(la):Ma bio je to onaj matori, amijev bios, u kome radi mis, nacrtani su zeka i kornjaca (bios defaults i best performance) i kad klikces otvaraju se potprozori. To je izumrlo sa dvojkama.
a prica je istinita, i to nije smesno nego zalosno. :wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari