Šta je novo?

quiet boot

pavlex

Slavan
Učlanjen(a)
24.10.2004
Poena
319
sta mislite o koriscenju takozvanog quiet boota? da li da koristim taj boot sa slikom, ili da ostavim ono staro,da vidim sta sve radi?

Licno preferiram da vidim sta se dogadja....

Ako PC ide nekom sestricu/rodjaku/prijatelju koji bas i nije vican, moze da se ukljuci ova opcija, lepse izgleda a i ljudi se neopeterecuju sa "znas ono sto napise nabrzinu... nesto 65536Kb, pa onda blicne, pa sevne, pa nestane..." ;)

Stvar je na tebi, tvoj je komp :)

quiet?

pavlex je napisao(la):
sta mislite o koriscenju takozvanog quiet boota? da li da koristim taj boot sa slikom, ili da ostavim ono staro,da vidim sta sve radi?
proizvodjac je ostavio mogucnost da sakrijes prvi ekran.
Time si sakrio i poruku "press del for setup"
Meni su musterije nedavno vratile masinu na reklamaciju jer su kad god vide tu poruku savesno stiskali del taster. onda udju u bios (NESTO) i, kako oni kazu, igraju podmornice. Zalili su se sto im je samo ta jedna igrica instalirana.
Usput, postoje i programcici koji mogu da menjaju tu prvu sliku, da ti ne pise MSI ili ABIT... sam stavis sliku po zelji.
poz.

Meni su musterije nedavno vratile masinu na reklamaciju jer su kad god vide tu poruku savesno stiskali del taster. onda udju u bios (NESTO) i, kako oni kazu, igraju podmornice. Zalili su se sto im je samo ta jedna igrica instalirana.

E sad sam se sit nasmejao. :) :) :)

Cika Pera je napisao(la):

Ocu i ja da igram Podmornice u BIOS-u :bottle: :-devil-:

Cesca je ona varijanta kad se pri startu ocitava VRAM, a lik ti kaze "Sta je ovo 128MB, jesam li ja trazio 256MB rama?!!"

podmornice

mmmm je napisao(la):
Ocu i ja da igram Podmornice u BIOS-u :bottle: :-devil-:
Ma bio je to onaj matori, amijev bios, u kome radi mis, nacrtani su zeka i kornjaca (bios defaults i best performance) i kad klikces otvaraju se potprozori. To je izumrlo sa dvojkama.
a prica je istinita, i to nije smesno nego zalosno. :wall:

Cika Pera je napisao(la):
Ma bio je to onaj matori, amijev bios, u kome radi mis, nacrtani su zeka i kornjaca (bios defaults i best performance) i kad klikces otvaraju se potprozori. To je izumrlo sa dvojkama.
a prica je istinita, i to nije smesno nego zalosno. :wall:

Jel moze to da se flashuje na DFI, hocu i ja to.

Nazad
Vrh Dno