Šta je novo?

Quantum Conundrum

Shimec

Slavan
Učlanjen(a)
26.06.2007
Poena
445
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5800X3D & DeepCool LS520SE
Matična ploča
MSI B550 Gaming Plus
RAM
2x16GB DDR4 3600MHz
GPU
Palit GameRock RTX 4080 OC
Storage
Samsung 860EVO 500GB, Samsung 970 Evo Plus 2TB, Kingston KC3000 1TB
Zvuk
Logitech G Pro X Wireless & HyperX Cloud AlphaS
PSU
NZXT C850
Kućište
MS Industrial Titan II Pro
Monitor
ASUS VG32VQ & Samsung 65" S90C OLED
Miš & tastatura
Logitech G502 Lightspeed & Redragon Vishnu
Ostale periferije
PS5
Laptop
Dell Precission 7760
Mobilni telefon
Xiaomi 13T Pro
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm
Xiaomi Mi Air Purifier 3C
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Kim Swift, koja je nekada radila u Valve-u i bila je jedna od najzasluznijih osoba za Portal, je predstavila novi projekat - Quantum Conudrum. U pitanju je, kao i Portal, first person platformer. Za razliku od Portal Gun-a, ovde ce igrac moci da koristi takozvanu IDS (interdimensional shift) napravu. U svakom slucaju, da ne duzim, pogledajte sami prezentaciju pa prosudite sami. :)

[YOUTUBE]KIPOHmYeDag[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Zar nije Portal bio first person logička igra, a ne platforma? Ili je jednostavno danas isuviše tabu reći nešto tako štrebarsko i asocijalno kao "logička igra" pa se za pučanstvo sve preimenuje u platforemr?

Portal je bio (i jeste) Portal. Svrstati ga u jedan zanr je prilicno nezahvalno.
A sto se tice pitanja da li je danas isuvise tabu reci, mogu samo da se nasmejem. Ne znam odakle ti pomisao da za nesto reci da je "logicka igra" predstavlja neku asocijaciju na strebarstvo.
Ako cemo vec da filozofiramo u prazno, svaka igra je logicka igra, posto ti za svaku igru treba neka vrsta logickog razmisljanja. U trkama osnovno logika se sastoji da ako ides brze od protivnika i bolje prolazis kroz krivine, automatski znaci da ces postici bolje vreme od protivnika (pod uslovom da vozite isti krug). U FPS-ovima, logika se sastoji u tome da ako ti prvi ne upucas protivnika, on ce tebe prvi upucati, sto dalje implicira da ce te prvi ubiti, tj. da ces ti u medjusobnom okrsaju biti porazen. I tako dalje.

PS. Molim te, nemoj jos ovih dana logiku da mi pominjes. Meni je, kao apsolventu matematike, logike ponekad preko glave! :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno