Šta je novo?

Quantum 20GB AS problem (VELIKI)

acabtr

Čuven
Učlanjen(a)
22.06.2002
Poena
601
Kao sto rekoh, imam Quantum AS 20GB HDD. HDD je normalno radio sve do danas. Problem je sledeci: prilikom startovanja kompa BIOS nece da prepozna HDD, a iz HDD-a se dva tri puta cuje neko krcanje i jedno "piuuuu". Sve to traje nekoliko sekundi. Da li je neko imao slican problem; stvarno mi je hitno jer na hardu imam neke podatke na kojima sam dugo radio. Ako je HDD otkazao da li neko zna kako bi podaci mogli da se sacuvaju, izvuku sa HDD-a? Hvala unapred!

Hmm, svi ti zvuci mi ne ulivaju neku preteranu nadu. Imao sam problem jednom prilikom sa hardom iz lct serije. Evo ga na polici. Nema mu spasa.

i ja sam imao slican problem sa jednim starim od 3.2 e sjecam se oznake ali to mi se desavalo samo ka mi crkne cooler na procesor :) i tada HDpocne da aveta :) takve zvuke nisma nikad u zivotu cuo a posle toga napravim cooler formatiram disk (svi podaci su nazalosti i prije toga izgubljeni:( ) i sve radi ponovo kako treba
e sad kakve veze taj hd ima sa coolerom ubi me ako znam ali znam da mi se to desavalo samo kad je bas cooler zeza prvi put kad je bas bio crka drugi put kad se nije skoro ni vrtio :)

Van Gogh je napisao(la):
i ja sam imao slican problem sa jednim starim od 3.2 e sjecam se oznake ali to mi se desavalo samo ka mi crkne cooler na procesor :) i tada HDpocne da aveta :) takve zvuke nisma nikad u zivotu cuo a posle toga napravim cooler formatiram disk (svi podaci su nazalosti i prije toga izgubljeni:( ) i sve radi ponovo kako treba
e sad kakve veze taj hd ima sa coolerom ubi me ako znam ali znam da mi se to desavalo samo kad je bas cooler zeza prvi put kad je bas bio crka drugi put kad se nije skoro ni vrtio :)

e sad kakve veze taj hd ima sa coolerom ubi me ako znam
ctp; :) type; cheers :p :whip

2 ASa (20 i 40) su mi riknula i potpuno isto se manifestovao kvar kao i kod tebe, tako da ako je u garanciji menjaj odmah, ako nije, mozesh da ga bacish....znam josh najmanje 5 identichnih sluchajeva sa AS diskovima...

update: zaboravih da kazem...ovaj 20 sam u garanciji zamenio za drugi i odmah ga prodao i evo ortak mi pre nekoliko dana kaze da je sad i njemu riknuo isto tako :D:D:D

U Digitalu ne znam tachno koji broj su do besvesti bili ocrnjrni. Toliko o toj seriji

Hoces da kazes da se cuje zvuk "jakog" zujanja? Posto tako nesto i ja cujem kod sebe! :(

Bolje da se ja bacim na pravljenje back-up-a! boom

Pozdrav! :( :( A bas sam mislio da je dobar taj AS!

FUCK! FX

Nazad
Vrh Dno