Šta je novo?

Quake3 + SoundBlaster Live! + A3D...

Passenger

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
19
...karta 'hardverski' ne podrzava a3d tako da sam skinuo neki prastari patch iz '99. za emulaciju istog koji je jako los, fali svaki drugi zvuk(cuje se svaki drugi korak i sl.)
Da li neko zna za neki bolji patch ili da li postoji bolje kompromisno resenje izmedju SB Live!-a, A3D i Quake III ??

Passenger je napisao(la):
...karta 'hardverski' ne podrzava a3d tako da sam skinuo neki prastari patch iz '99. za emulaciju istog koji je jako los, fali svaki drugi zvuk(cuje se svaki drugi korak i sl.)
Da li neko zna za neki bolji patch ili da li postoji bolje kompromisno resenje izmedju SB Live!-a, A3D i Quake III ??

Karta podrzava A3D, ne znam zasto si skidao emulaciju, samo stavi 1.31 patch i stikliraj opciju i sve bi trebalo da radi.

Pazi, stvarno ne kapiram poentu.
Meni Q3 sa sounndblasterom live radi savršeno, zašto bi neko tražio A3D podršku od kartice koja ima EAX podršku??
Kolko se meni čini to je kao da tražiš GeForce kartu da radi pod glide-om za neku D3D optimizovanu igru...:wave;

igor2 je napisao(la):
Pazi, stvarno ne kapiram poentu.
Meni Q3 sa sounndblasterom live radi savršeno, zašto bi neko tražio A3D podršku od kartice koja ima EAX podršku??
Kolko se meni čini to je kao da tražiš GeForce kartu da radi pod glide-om za neku D3D optimizovanu igru...:wave;

...uff...naravno da q3 i sb live! rade savrseno, ali bi mozda hteo da cujem 3d zvuk u q3 :)
Q3 ima optimizaciju samo za zastareli a3d zvuk a ne i za EAX pa sam pomislio da je ovaj problem prevazidjen nekim patch-om, emulatorom medjutim to nije bas najbolje izvedeno...

Ovo poredjenje sa geforce-glide-d3d ti nije bas najadekvatnije :) ali bi se moglo porediti sa...nvidia korsniku treba Glide emulator :)

pozdrav

???
Pazi kada si me bacio u totalni rebus...pošto intenzivno igram Q3, stalno obraćam pažnju na zvuk, i bogami mogu da provalim da li mi je neko gore, dole, levo, desno...i to kako na SB Live !, tako i na integrisanom Crystalovom čipu...čujem i odjeke kada trčim hodnicima...ne znam, po nekom mom subjektivnom utisku q3 ima sjajno odrađen zvuk.
Mada stoji da q3 nema EAX optimizaciju...ja biti zbunjen.

Nazad
Vrh Dno