Šta je novo?

quake 4 podesavanja?

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
uhvati me danas nostalgija i kupih original quake 4, i evo sad ga instalirao, stavio patch 1.4.2., kad ono razocarenje!!!!!! igra mi je sama ponudila ultra settings i AA 16x, ali kad sam je pokrenuo, ono secka do bola i frejmovi ucestalo padaju grozno...... jel neko skoro to probao, na ovoj mojoj masini iz "moja masina", kako bi trebalo da radi? ja mislim da bi igra trebala da leti, ali ovo je uzas..... sve ostalo, pa i crysis mi rade extra......

ultra settings zahteva 512 memorije na graf. (mislim da tvoja ima 320)
stavi na High pa vidi

8800GT ima 512, i q4 bi trebalo da klizi...odlicno je radio i na 7900GTO.Ovo je mozda problem do drajvera, mozda je vsync ukljucen, a moguce je da mu smeta 16xAA (haha, to bi mu sigurno smetalo, osim ako nije mislio na AF)

znam, imao sam 7900gto, i na njoj je extra radio...... vsync nije ukljucen.... e sad, AA sam skroz iskljucio, jedino tako mi klizi..... cim ga ukljucim, bilo 2x, 4x... i cak i na high setts, odmah ne radi nikako.....
ali dobro, prvenstveno sam ga uzeo zbog gejmanja online...... sinoc sam posteno odvalio jedno 4 sata online.... :)

stavio drajvere 175,.... i sad sve leti cak i sa 16xAA na ultra high......

Tako te volemo:D

Ih bre, pa matoro je to.

nisam ga zato pitao vec zato sto sa mojim "default" drajverima koje sam dobio uz kartu (174.14) sve je ok i lepo izgleda, ali sa oim poslednjim WHQL senke u gridu su rebraste, i u nekim drugim igrama (two worlds) kad vratim stare sve je ok. Imam osecaj kao da su nesti u$rali ili namerno degradirali kvalitet ?!

A jeli skocio bar fps?

Nazad
Vrh Dno