Šta je novo?

Quake 4 Hands-on preview

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Mislim da se slike u vezi sa igrom dimenzija 4000x3000 zovu renderi, a ne screenshotovi :D

Bane® je napisao(la):
Mislim da se slike u vezi sa igrom dimenzija 4000x3000 zovu renderi, a ne screenshotovi :D

To se zove danasnja grafika za pc, a to sto tebi treba, renderi, moras da potrazis u ps3/x360 previewovima :d

Inace na shotovima se vidi da tu ima i dalje mesta peglanju, cistijim teksturama i tome slicne. Meni je najbitnije sto su utisci o multiju gde god sam citao veoma pozitivni. A pojavilo se i par filmica iz multija :cigar:

PcPlay je napisao(la):
KVAKA IV - GOLD!!!!

Oooo da, ostvariše se mokri snovi gamera diljem hrvatske nam države i planete nam zemlje, što može značiti samo jedno... Activision je objavio kako je Quake IV konačno u gold fazi!!

Iskovan u rudnicima Raven Softwarea, Quake IV koristi Krmkov DOOM 3 engine, i nastavlja radnju tamo gdje je Quake II stao (ako niste znali, Quake III i nije imao nekakvu radnju). Ulazimo u ulogu Matthewa Kanea, elitnog člana tima Rhino boreći se timski, boreći se samostalno, boreći se vozilima... Naravno, uz singleplayer, Quake IV donosi i neizostavni multiplayer koji je brojnim igračima i primarni razlog kupovine ovog naslova.

KlanRUR je napisao(la):
Evo sjajne informacije! Raven, id i Activision najavioli su da je igra Quake 4 i zvanično GOLD, i da će se na teritoriji Severne Amerike pojaviti već 18. Oktobra tekuće godine. Očekujte gomilu previewova i najava u toku naredne dve nedelje, a onda i prve reviewove.

“On October 18, QUAKE is dialing it up to 4.0 on the Richter Scale with this new chapter in Earth’s war against the Strogg,” said Todd Hollenshead, CEO, id Software. “Fusing an epic war-story driven single player campaign, and fast-paced QUAKE III Arena® inspired multiplayer, QUAKE 4 delivers a gaming experience fans will be raving about for years.”
Developed by Raven Software and executive produced by id Software, QUAKE 4 begins only moments after the events of QUAKE II, with the Earth’s fleet launching a massive offensive to the planet Stroggos. As Matthew Kane, an elite member of Rhino Squad, gamers invade the alien stronghold, fighting alone, along side other Marines, and in mechanized walkers and hover tanks as they encounter the Strogg and their disturbing amalgamations of man and machine. Built on id Software’s revolutionary DOOM 3® technology, QUAKE 4 also features fast-paced multiplayer competition modeled after the speed style and feel of QUAKE III Arena.

Poslednja izmena:
NAPOMENA: Ako ne želite da vam dole istaknuta vest poremeti mišljenje vezano za igru Quake IV, onda nemojte čitati dalje.

Evo jedne dosta razočaravajuće vesti. Ako je verovati kriterijumima jednog PC Gamer-a, dugo očekivani FPS Quake IV ipak nije dostigao kvalitet jedne savremene prvo-klasne pucačine. Prema ranim izveštajima, PC Gamer je dao igri ocenu od 70% i uz preciznu kritiku obrazložio vrline i, nažalost, brojnije mane. Ukratko rečeno, u dobre strane igre je uvršćena obilata akcija i nasilje i solidna grafika, dok je u loše strane svrstano dosta toga - uglavnom se odnosi na zastareli dizajn, nedostatak botova u multiplayer-u, siromašnu priču itd.
:mad: :S: :mad: :S: :wall: :crash: :crash:

Igra dobila ocenu 70% u pc gamer-u, nasuprot oceni 92% koju je dobio Fear...

Isprozivashe Quake IV opasno...

filipenko je napisao(la):
To se zove danasnja grafika za pc, a to sto tebi treba, renderi, moras da potrazis u ps3/x360 previewovima :d

Inace na shotovima se vidi da tu ima i dalje mesta peglanju, cistijim teksturama i tome slicne. Meni je najbitnije sto su utisci o multiju gde god sam citao veoma pozitivni. A pojavilo se i par filmica iz multija :cigar:

Dobro je da se kvalitet igre meri po broju poligona. Dobra grafika moze samo da bude bonus na dobar gameplay, a ovo je opet Quake 3 sa plastichnim texturama, odnosno doom3 sa vecim texturama, koga si inache pljuvao oduvek.

Nazalost filipenko nije pljuvao Doom3. To mu je mrlja u dosijeu ;)

dok ne probam ovo ne zelim da sudim , ali mi se cini da je doslo do "podmazivanja" Pc Gamera od strane Vivendija...Doduse ja jesam fan Id-a, pa samim tim ne verujem da bi oni izbacili ofrlje odradjenu igru da bude direktni konkurent "najboljoj pucacini blablabla" tj Fearu...no vreme cje recji svoje...jos nedelju dana i videcjemo...
Inace sam procitao na nekim forumima (mislim da je bas FEAR forum) da ta informacija nije tacna (Q4-70%)...

Boyce je napisao(la):
Nazalost filipenko nije pljuvao Doom3. To mu je mrlja u dosijeu ;)

Bio sam ubedjen da jeste, jer mi je neverovatno da pljuje HL2, a da mu je D3 dobra igra i grafichki i shto se tiche gameplaya:)

Sta si se sad raspomamio koji moj kad Quake 4 nije ni opisan? :d :)
U izdanju u kome je Fear opisan uopste nema opisa Quake-a 4, sto ste svi mogli da ustanovite sa 2 klika u browseru:
http://www.pcgamer.com/inthisissue.html
Prema tome dosta sa lozenjem na te klinacke fore. Q4 nije opisan i nije ni mogao da dobije 70%. To je mozda neka paljevina poput drivera prosuo :D

Ja paljevina ? :) Brate pogledaj svojih 5 poslednjih threadova u games forumu :)

Ma sta si odmah krenuo da pljujes Q4 na osnovu necega sto nisi ni video (i sto niko nije video jer ne postoji) i krenuo da pravis neke analogije itd :)
I kakve sad veze sa ovim imaju D3 i Hl2? D3 je bio tacno ono sto je i najavljeno da ce biti, sa napetom atmosferom, strahom, iznerviranoscu, klaustrofobijom itd. E sad to sto je lepse setati po ostrvu sa palmama i sto ljudi hoce da voze kola u fpsu, za to je hl2 i za to je savrsen :d

Postavljash thread a chak nisi ni u toku ? :) Postoji bre Q4 trailer za X360, i dal je neshto budzeno ili ne, izgleda kao D3 sa josh boljim texturama, u prevodu fizika stara 5 godina. Opet karmak hoce da proda engine, od njega nema leba vishe.

Shto se tiche vozila i palmi, a shta bi ti ? Nije ti dovoljno 100 fpsova za sve ove godine koji svi liche jedan na drugi i svi se zavrshavaju time shto se borish sa djavolom himself, pa makar igru pocheo kao barbika :) To je razlog zashto ce PC i da prsne, ostace mu samo neke MMORPGPFGSH igre, bar do sledece generacije konzola koje ce standardno biti i PC.

Vec pet godina prica kako ce PC da prsne kao igracka platforma, a ja vidim da 95% naslova koji izlaze za Xb360 i PS3 dolaze i za PC... Mozda par ekskluziva nece, ali ostatak njih hoce.

Ljudi 18tog ce biti pravi bum:
- Q4
- FEAR
- Age Of Empires 3
- Sniper Elite

Offtopic: Sniper Elite izgleda mnogo opasno (u traileru :) )

Sniper elite je izasao ima 7 dana, bas kao i Age
Naravno, govorim o narodnim varijantama

A juce je i Sima ugledao svetost dana(in stores).

i da su mu dali 70% koga to zanima? Retki su oni koji ce uzeti q4 zbog singleplayera, a shto se tiche mp-a, dovoljan je dokaz da su svi veci turniri za sledecu godinu vec uvrstili q4 u svoj plan igranja. Dalje, ko je gledao mp filmice, video je da je to meshavina q3 i q2, shto je extra.

Tako je...ali kako to objasniti nekome ko igra igre koje ne traju duze od 7 sati...

kako bre pa zar nije bas q4 trebao da bude okrenut isklucivo single playeru? a quake wars da bude za multi? nista mi nije jasno

konzole,fizika, gameplay, odumiranje pc-a kao igracke platforme.........dokle???

byMaX je napisao(la):
Vec pet godina prica kako ce PC da prsne kao igracka platforma, a ja vidim da 95% naslova koji izlaze za Xb360 i PS3 dolaze i za PC... Mozda par ekskluziva nece, ali ostatak njih hoce.

1. Ja to pricham tek godinu dana.

2. Ochigledno uopshte ne pratish to, mojne :)

Nazad
Vrh Dno