Šta je novo?

Quake 3 na 24 monitora :)

trinitrol

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2003
Poena
619
LINK

ultimate_setup_1.jpg

1 monitor samo za crosshair :D

Al ovo zadovoljstvo kosta, ne smem ni da zamislim :d .

brate...za ovo vredi raditi i ziveti asketski jedno deset godina

Bolest ljudi bolest... :)

ovakva tehnologija a ping samo 15,"usteda" na vga xexexe......!? :D

Poslednja izmena:
Nije ping nego fps :d Mada ne znam koja graficka uopste moze da renda tu rezoluciju (1000000000000x80000000000 :d).

Ha! Virtual reality... zamalo :)

Bad MF je napisao(la):
Nije ping nego fps :d Mada ne znam koja graficka uopste moze da renda tu rezoluciju (1000000000000x80000000000 :d).
exex..*** mislim da na jedno,apricam drugo,tako ti je to kad stalno na netu igras i samo ti je ping u glavi :D
cek rez je 1024x768 ako se ne varam!?!?

It's amazing how much more fun games are when you can play them on really large, high-resolution screens. Our lab also has a 24 monitor display wall, and as you can see from the pictures below, I got Quake 3 running on it. The system is driven by 12 linux servers (2 monitors per server) using Distributed Multihead X (DMX) and Chromium. Chromium distributes the OpenGL rendering from the head node to all of the servers. The game runs fairly fast, though some lighting effects had to be turned off and Chromium is having some trouble with the mouse. Even so, playing the game is an awesome experience. Feel free to email me ([email protected]) with what you think.

http://www.plastk.net/

Poslednja izmena:
neverovatno....i jos pogasena svetla,zvuk do daske i silent hill4.............

A šta fali projektoru pa lepo na zid. Nema milion kablova, ni onog ružnog prostora između monitora????
:exploder:

Worf je napisao(la):
A šta fali projektoru pa lepo na zid. Nema milion kablova, ni onog ružnog prostora između monitora????
:exploder:

Al' nije fensi kao ovo gore...
:d

ce da moze ako ima performanse 7800 :D

Vrh Dno