Šta je novo?

Quadro prepravke za CATIA-u

kvale

Čuven
Učlanjen(a)
23.02.2003
Poena
601
Možda je vec bilo, pa izvinite.
Potrebna je kartica GF4Ti za cirka 250 eura, koja ce da radi iskljucivo u CATIA-i (softver za mašinsko projektovanje). U obzir dolaze sve vrste prepravki (hard, soft, update BIOS-a, i ostale zavrzlame). Molim preporuke i nacin kako to da se izvede, a da se dobije optimum performansi.

Ti Bas Imas Pare Za Bacanje

Da neces novu verziju Space Shuttl-a da Projektujes
(ovi stari nesto padaju)

Sve to moze da radi i za 100e max.

Uzgred koliko dugo radis u Catii

No Hard Fellings

vidi ovde kako softverski prepravljati gf4ti u quadro.
moja preporuka je da nadjes neki gf4ti4200, mozda cak i MX440 ali sa njima nisam probao.
ja sam sa svojim gf4ti4200 prepravljenim u quadro700XGL prezadovoljan, ali radim u 3dsmax-u za koji je nVidia izbacila maxtreeme drajvere (tachnije - preuzela je razvoj istih od ELSA-e) koji znatno ubrzavaju rad ali mogu se koristiti samo sa quadro kartama, ne znam da li za Catia-u ima tako nesto :(
a na nVidia-inom sajtu ima i POWERdraft dodatak za autoCAD koji takodje sadrzi optimizovan drajver za 3D okruzenje (i radi mnogo brze nego standardno)

Kada se mx440 prepravi u quadro gx550 ne dobija se nikakvo poboljsanje u performansama.
Ima test na vr-zone ili tako nekom sajtu.

Vocko je napisao(la):
Kada se mx440 prepravi u quadro gx550 ne dobija se nikakvo poboljsanje u performansama.
Ima test na vr-zone ili tako nekom sajtu.

ali ako koristis 3dmax sa maxtreme drajverima onda se dobija ihaha ;) bez njih, nista ni u maxu

Ji 4Tze je napisao(la):
ali ako koristis 3dmax sa maxtreme drajverima onda se dobija ihaha ;) bez njih, nista ni u maxu

Pazi nisam probao tako da ne mogu nista da tvrdim, ali znam koja je razlika kada se koriste maxtreme drajveri, to sam probavao u vreme tnt2 :)

CATIA nastavak...

Ma, ne mogu da kazem da bas pare nisu problem, ali kad je posao u pitanju bar ovde kod nas moras da trazis kompromis.
Projektujem uglavnom razne alate za brizganje plastike, malo CNC itd.
Radim u CATIA-i vec trecu godinu i to firmi koja legalno ima istu.
Pogledao sam onaj ruski sajt i jos jednom se uverio u zaveru nVidia-e i Intela protiv ostalih (malo oko optimizacije drajvera).
Ima li neka preporuka za neki GF4 Ti. Mozda MSI-4800SE.

Nazad
Vrh Dno