Šta je novo?

Quadro home theatre

Papss

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.01.2005
Poena
319
Da li je neko imao iskustva sa ovim Home Theatre sistemom i sta mislite o njemu?

Drugar moj ga je dobio kao svadbeni poklon, ne znam tačnu oznaku (raspitaću se), moj opšti utisak kao prosečnog korisnika je - srednje žalosno...

A je l' si ga isprobao? Zasto tako mislis?

to je krsh zivi. cuo sam ga i video i to je zalosno i smesno sto se uopste zove home theater...

Probao i odmah deinstalirao! Golo g***o! Kao radi sve, a u stvari nista ne radi, nema nista od podesavanja, ma....

Drugar isto ima nekih godinu dana, ali ne znam koji je model.
Ukratko, krsh.

micens je napisao(la):
Probao i odmah deinstalirao! Golo g***o! Kao radi sve, a u stvari nista ne radi, nema nista od podesavanja, ma....

Ko se to nama istripovao ? :p
Mice, jel ne provaljujes iz prehodnih topica da je u pitanju komplet plejer + zvucnici ?
Kakav crni uninstall ? :)

Sasa je napisao(la):
Ko se to nama istripovao ? :p
Mice, jel ne provaljujes iz prehodnih topica da je u pitanju komplet plejer + zvucnici ?
Kakav crni uninstall ? :)

U, pardon sad tek vidim :wall: Ja sam mislio da se prica o necem drugom :S:

Papss je napisao(la):
A je l' si ga isprobao? Zasto tako mislis?

Pa jesam, gledali smo par filmova kod njega, i stvarno je žalosno kad navodno imaš surround koji nije surround - svaki zvučnik se čuje različitim intenzitetom, zadnji sateliti su još i slabiji od ostalih (gotovo i da se ne čuju), krčanje i šuštanje (doduše blago izraženo, ali postoji), nemogućnost ama baš nikakvog, bilo kakvog kvalitetnog podešavanja...

E sad, s obzirom da je svadbeni poklon, poklonu se u zube ne gleda. Generalno, ja ga ne bih kupovao...

Sto se tice zvuka, tu si u pravu. ******, cale otisao u Metro i kupio a poooojma sa zivotom nema. "Rekli su mi prodavci da je vrhunski" . Mislim, sta da ti kazem. Slika je stvarno normalna, znaci, ne znam sta tu moze da bude nejasno, slika je slika, valjda, u svakom slucaju niti ja mogu da primetim cak i da ima neke razlike niti sam neki preterano zahtevni korisnik. Kaze, nije bilo drugo i on kupio to (a osecam da laze, kupio ga je jer je najjeftiniji, doduse to je bilo tek nekoliko dana posto se otvorio pa mozda stvarno nije bilo jer su ljudi tada kupovali kao nezdravi).

Zvuk je stvarno los. Kazem ti, ja nisam nesto zahtevan niti se razumem u zvuk ali ono je stvarno tuga. Ja postavio ta dva zadnja onako bas na lepim mestima, nisu mi bas iza usiju, nego je jedan na levom zidu iza a drugi na desnom iza i bukvalno se ne cuju uopste. I inace se iz njih cuju samo neki ambijentalni zvukovi, i zvukovi tipa elisa helikoptera itd. ali i to se cuje samo kada ga nabijes iza uva. Dok stoji na zidu skoro nista.

Kapiram da nista bolje i nisam mogao da ocekujem od 9600 dinara. A moja drugarica pre neki dan kupila Samsung za 22000 dinara. Pa nije bez razloga tolika razlika u ceni. Ne mora da znaci da je uvek bolje ono sto je skuplje ali ipak je ova razlika prevelika. A i Samsung je ipak marka a za QUADRO sam verovali ili ne trazio po net-u i NIGDE nema ni jedan jedini sajt o njemu, barem ja nisam uspeo da nadjem.

U krajnjem slucaju, mogu da gledam filmove, ipak je to najvaznije... :)

Poslednja izmena:
Najbolji all-in-one home theater sistem koji moze da se kupi kod nas je Samsung HT-DS420. Zvuk je za klasu bolji od svega sto sam cuo. Cuo sam i video apsolutno sve sto se kod nas moze kupiti i ovo je apsolutni vrh. Ne treba zanemariti ni izgled-ubedljivo je i najlepsi.

Prilozi

• HT-DS420.jpg
    HT-DS420.jpg
    16.6 KB · Pregleda: 183
Bilo ga je u mom voljenom Metrou za 21.000 ali je nestao brzinom svetlosti.
U ovom momentu ga ima na Tasmajdanu u Soni pasazu za 23.000.

Evo oznake prijateljevog Quadro sistema: DVA-2610, jel taj imaš, Papss?!

Posto sam i sam postavio pitanje u vezi Qudra 5.1,mogu da prenesem utiske sada kada sam ih cuo.U pitanju je jedan od najjacih Quadro 5.1 sistema,300W RMS-a.
Sad,da prave buku prave,ali se to meni nista ne svidja a nisam bas izbirljiv ili kritican.
No,ukusi se razlikuju...

Papss je napisao(la):
...Zvuk je stvarno los. Kazem ti, ja nisam nesto zahtevan niti se razumem u zvuk ali ono je stvarno tuga. Ja postavio ta dva zadnja onako bas na lepim mestima, nisu mi bas iza usiju, nego je jedan na levom zidu iza a drugi na desnom iza i bukvalno se ne cuju uopste. I inace se iz njih cuju samo neki ambijentalni zvukovi, i zvukovi tipa elisa helikoptera itd. ali i to se cuje samo kada ga nabijes iza uva. Dok stoji na zidu skoro nista.
...QUOTE]

To zavisi od filma. I inace zadnji kanal ne sadrzi previse zvukova. Uglavnom ovo sto si opisao.

Da,zaboravo sam da kazem,posebna i najveca mana su upravo zadnji zvucnici.
Po recima prodavca,na to se ljudi i najvise zale.

Papss je napisao(la):
Ne, moj je DVD HT-1077.

Još gore, znači da su iste boljke na dva različita, ccc...

BTW, što se tiče tog Samsunga HT-DS420, koji je stvarno sjajan, u Metrou ga ima za 19.458,20 :)

Vrh Dno