Šta je novo?

Quadro 4 i predlog...

The pocetnik

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
649
Da li je neko pokusao da gf4ti softverskim putem pretvori u quadro 4,i koliko je dobio u performansama u specviewperfu 6.1.2 i 7?
Posto ranije to nije bilo moguce,sada uz najnoviji rivatuner 2 rc12.1 dolazi i skripta koja omogucava hardware accelerated lines za nv25 i softquadro 4(specijalno za gf4 karte),pa me zanima da li radi,jer ako radi ponosni vlasnici gf4ti ce da izvuku jos snage iz svojih karti.

MaX bi mogao da proba ovo i da napise uporedni test koliko se dobija pretvaranjem karte softverskim putem u quadro,jer je ako se secate gf4ti bio pokopan od strane ati 8500 u specviewperfu 6.1.2 dok
se rovovski bori sa radeonom 9700pro u specviewperfu 7.

re

Daj bratle da mi to koljem.
***** softverski to ti je *******cija,
Nabolje onda da prepravimo 3Dmark da pokazuje vise
Nikola

Re: re

duksa88 je napisao(la):
Daj bratle da mi to koljem.
***** softverski to ti je *******cija,
Nabolje onda da prepravimo 3Dmark da pokazuje vise
Nikola

Sta si hteo ovim da kazes?
Pojasni mi,jer stvarno ne razumem.Ako je zezancija onda nije na mestu,jer ce neko prepravljanjem karte u profesionalne svrhe dobiti dosta,dok 3dmark nije pravljen za to i nema nikakve veze sa tim,pa ne vidim razloga da se isti pominje.

Izvini jel' to izasao SoftQuadro update verzija za Gf4 kartice? Ako je tako, gde ima da se skine?

leksa je napisao(la):
Izvini jel' to izasao SoftQuadro update verzija za Gf4 kartice? Ako je tako, gde ima da se skine?

Na www.guru3d.com ides na downloads i downloadujes riva tuner 2 rc12.1 i posle ce ti sve biti jasno.

p.s.Javi ako radi.

Ji 4Tze je napisao(la):
ovde sve pise o tome, a vec je bio thread chini mi se

Pa bilo je ranije thread o ovome,ali u njemu su se ljudi zalili kako to ne uspeva,jer tada nije postojao softquadro za gf4 karte.
E,sada bi posle gledanja ovih grafikona svima preporucio da skinuo softquadro 4 tj.najnoviji rivatuner jer je skok performansi dosta veliki(pogotovo specviewperf 6.1.2)-oko 100% a negde i 500%.

re

Sta si hteo ovim da kazes?
Pojasni mi,jer stvarno ne razumem.Ako je zezancija onda nije na mestu,jer ce neko prepravljanjem karte u profesionalne svrhe dobiti dosta,dok 3dmark nije pravljen za to i nema nikakve veze sa tim,pa ne vidim razloga da se isti pominje.
------------------------------------------------------------------------------------
Ljudi koji uzimaju pare na pravljenju 3d animacija i slocnih stvari su neka vrsta koju ja ne poznajem dobro pa nemoguni da sudim o tome koliko i sta ce im doneti valjda neku zaradu.
Ja to gledam cisto sa elektronicarske trane.
Pa je meni elegantnije resenje lemilica.
Ito sam podrazumevao pod Klanjem.
Pozdrav Nikola

Nazad
Vrh Dno