Šta je novo?

qtek 9090

Učlanjen(a)
04.12.2005
Poena
319
danas sam dobio qtek ali na nemackom jeziku.kupljen je legalno uz svu pratecu opremu ali ima OS na nemackom...mislio sam da cu sa sajta QTEK da skinem OS na engleskom ali ne nalazim takve opcije...znam da je ovo vec pominjana tema ali...koliko je rizicna instalacija i da li da instaliram win 200.svi izvori upucuju na neki sajt vise se i ne secam koji,ali taj sajt je totalno ne sredjen i nervira me pa ako bi mogao neko da uprosti postupak i nalazenje softwere-a...hvala

da li neko zna koji je Rom za Win 2003 najbolji trenutno za qtek 9090 na engleskom?

naravno da je proveren i da izbegnem probleme pri instalaciji....

odlucio sam se da instaliram 2003 jer koliko sam cuo nije neka razlika,izmedju 2003 i 2005, a malo je komplikovanija procedura...

Poslednja izmena:
instalirao sam 2005-cu na qtek-u 9090...prvo sam imao neke preobleme sa aktiviranjem sim kartice...jednostavno nije mogao da pristupi mrezi,onda sam update-ovo radio rom ubacio sad sljaka dobro e sad mi se javio jos jedan problem ne radi kamera...kad stisnem taster za kameru nista se ne desava takodje kad u opcijama pictures and video's odem na kameru nista se ne desava...sigurno je zbog 2005-ce jer je radila na 2003-ci...sta da radim i koji je rom najbolji za 2005-cu na Qtek-u

Nazad
Vrh Dno