Šta je novo?

QQ pomagajte (aquagate)!!! :(

magicius

Slavan
Učlanjen(a)
11.10.2007
Poena
320
Ljudi pomagajte,
menjao sam se sa jednim deckom sa foruma za hladjenje...
on meni dao Coolermaster aquagate,dosao ja kuci studirao sve ovo,sve spakovao,upalio...
i onda aqua pocne da "beep","beep" ko da je unutra bomba!
sta da radim??? tecnosti sam nafilovao,sve kablove 2 put proverio...
POMAGAJTE! :S::S::S:

Mora da te je nesto izvarao.
Reci nick lika od koga si kupio kako bi bio izlozen javnom lincovanju od strane postenih forumasa.

Poslednja izmena:
Da ne treba mozda da se u biosu ugasi alarm za ventilator posto se sada ne okrece.
Mislim nisam ni ja siguran, ali cirkulise li tecnost uopste ?

Moze biti do ventilatora. Pokusaj probe radi da nakacis box (onako iz ruke), cisto da vidis da li problem nestaje.

Proveri sta se cuje, ako se cuje bios, onda moras da ugasis merenje obrtaja cpu ventilatora (ako si montirao hladjenje na cpu), ako se cuje aquagate, onda imas par mogucih razloga:
- nema dovoljno tecnosti, tj. nisi ispustio sav vazduh,
- pumpa ne radi kako treba, tj. slaba cirkulacija tecnosti,
- mozda si okrenuo naopacke onaj providni senzor koji meri kolicinu vazduha u tecnosti...

fan na aqua vrti,tecnost sam sipao,aqua pisti i display trepti (100 sek dok se ne ugasi komp sam)
na display-u pise:
---cpu (valjda temp procesora)
30 water

ako je senzor kao na aquaviva hladjenju, mozda si pogresno postavio, proveri jos jednom pre kupovine novog

To nemas nigde da kupis ja sam se ubio od trazenja cak sam pokusao da narucim u Desku koji je generalni uvoznik CM ali nista, na kraju sam kupio od jednog usera sa foruma.

Da jos nesto pre jedno desetak dana sam video u IMTELU da imaju jedan CM4, mislim da je polovan nisam siguran posto oni vise ne drze nista od CM i kosta oko 1500 dinara, pa ako ti treba mozes da kupis njega i da stavis jedan njegov senzor na aquagate.

Nazad
Vrh Dno