Šta je novo?

Qleri za grafičke

eskobar

Čuven
Učlanjen(a)
02.04.2002
Poena
619
TT kristal orb,blue orb i sl.
gde i pošto košta??

Nekad ih je bilo u PC Centru, ali nisam siguran da ih ima jos uvek - samo znam da je skoro bila potera za jednim BlueOrb-om koja se cini mi se neuspesno zavrsila 🙁

nema, to ako uspes polovno negde da nadjes, svaka cast. pogledaj ako imas opciju online da narucis, jos neki prodavci ih imaju

Ja bih te stvari potrazio u radio klubu (valjda se zove Tesla ili nesto sl) koji ima svoju (vrlo opskrbljenu) prodavnicu, a nalazi se na krstu (bgd). Poslednji put kada sam tamo bio imali su desetak razlicitih velicina ventilatora, a najmanji su bili takvi da nisam znao da ima takvih da se nabave (standalone). Valjda ce se neko javiti da da tacnu adresu i telefon (je** ga, znam tamo da dodjem, al nemam pojma adresu). Mislim da ono sto tebi treba klosta oko 400din. Ako se dobro secam, neko od clanova foruma je naveo da su fan-ovi koje su imali pre koji mesec bili vrlo kvalitetni (bese naziv neke firme koji vecini ne znaci nista).

na radioklub.co.yu se uglavnom nalaze ventilatori i kuleri za elektroniku i nisu dobri.

U pravu si, www.radioklub.co.yu je ono na sta sam mislio.
Meni licno, posto se ne razumem previse u elektroniku, bi pomoglo objasnjenje zasto mislis da njihovi fan-ovi nisu dobri za graficke.

eskobar je napisao(la):
....kuleri za elektroniku i nisu dobri.
Jedan takav sam je kupio.Cena bese 150 din.Radi odlicno na klokovanoj GF4 Ti,a usput imam i broj obrtaja kulera sa graficke :happy:

Pogledaj u Logo-u, ali nisam siguran da imaju te fancy kulere.

Crni je napisao(la):
Nekad ih je bilo u PC Centru, ali nisam siguran da ih ima jos uvek - samo znam da je skoro bila potera za jednim BlueOrb-om koja se cini mi se neuspesno zavrsila 🙁

nema ih PC centru,ja sam trazio blueorb,pa na kraju kupio crystal u TC Senti u madjarskoj 😉

Ma pod nisu dobri sam pomislio da nisu standardni za graf. i chipset , tj. samo da skinem stari i postavim novi qler. ako ima takvih onda OK(u RK) ako mora da se prepravlja onda nije dobar?

Nazad
Vrh Dno