Šta je novo?

q3 online.....

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
e sto volim kad me ovako usere na netu protiv nekih sa jako niskim pingom..... :happy:

u bravo ti si moj idol :hump: :hump: :hump:

Koja je poenta posta :)?Da si ti dobar igrac ili da su oni vune ili da ti imas dobar net ili da pile pretrcava preko ulice ?

Niko mene nece nazivati piletom!!!! NE NE!!! :cuss:
hehe

ajde vise neki moderator da reaguje mislim stvarno :)

jebo te , ovde svi zive da bi drugima zavukli u dupe, ili da bi pljuvali druge, stvarno ste bolesnici...nije poenta ni da sam dobar igrac (mislim da sam napisao da volim kad me tako usere) ni da imam dobar net , ako pogledas linije dole sa desne strane videces da nemam, nego eto tako, *******cija.... ako nekom smeta, nemora ni da gleda.....
pozdrav svima...... 8)

Jes danas prelep dan :)..Nego kad vec igras taj Q3 budi koristan:)Koji je zadnji patch?

XaN je napisao(la):
Jes danas prelep dan :)..Nego kad vec igras taj Q3 budi koristan:)Koji je zadnji patch?

ma nemam pojma, ne igram ja kvejk....hehehe

Piotrek je valjda neki poljak, igrali smo na nemackom PFC serveru....nijedan tamo nije nas, ako te to interesuje....

Joj brate oogabooga izvini sto sam te tako napao pa ti si nas zrenjaninac!!!! :S :S :S
Iskreno brate izvini majkemi nisam video da si nas imas od mene 24. dec pice (D) (D) (D)

Nazad
Vrh Dno