Šta je novo?

Python for s60 problem

• Začetnik teme Začetnik teme Bokaco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
Naime, imam sledeci veoma iritirajuci problem. Telefon koji imam je n95 sa poslednjim firmverom, hakovan preko helooxa. Instalirao sam cak dve verzije pythona i script shella, ali kada zelim da instaliram neku aplikaciju koja zahteva python, na samom pocetku instalacije izadje poruka: "Python components missing, ili python runtime missing i sl...." Te aplikacije se mogu instalirati do kraja bez problema, ali se ne mogu startovati.
Jel imao neko slicnih iskustava i zna li neko resenje?
Hvala unapred

Probaj da instaliraš mega py module pack.

Ne pomaze.

Evo tacno sta imam instalirano:
MegaPyModulePack.v2.01.sis
PythonScriptShell_1.9.0_3rdEd.sis
Python_1.9.0_3rdEd.sis

U principu cim pominjes rec hakovan tema nije za ovaj forum 😉

Meni novije verzije pythona nisu radile. Trenutno imam Python 1.43 instaliran i sve radi besprekorno. Python treba instalirati na memoriju telefona a ne na memorijsku karticu. I naravno posle toga možda bi trebalo instalirati megapymodulepack.

Meni novije verzije pythona nisu radile. Trenutno imam Python 1.43 instaliran i sve radi besprekorno. Python treba instalirati na memoriju telefona a ne na memorijsku karticu. I naravno posle toga možda bi trebalo instalirati megapymodulepack.

Ajde molim te baci mi link za tu verziju koju imas ili okaci negde ako ti nije problem. Zahvaljujem!

Imas i Python 1.9.5 ili 1.9.4 ne secam se, ali i taj i ovaj tvoj su Beta pakovi, probaj sa 1.4.4. ili 1.4.3
Možeš ga naći na forumima koji se bave S60 problematikom.. imserba, ipmart, dotsis...

Nazad
Vrh Dno