Šta je novo?

Pyroblazer game

• Začetnik teme Začetnik teme Dorry
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dorry

Čuven
Učlanjen(a)
13.07.2004
Poena
720
Tekst kopiran sa dizajn zone:

Pyroblazer je napisao(la):
Iiii.. eto...nakon godina rada, uz krv, suze i znoj (kao Bebi Dol) docekasmo i to da Pyroblazer, domaca igra odleprsha u beli svet.
Uradjena kompletno "inhaus" pocevsi od klasicnih elemenata - gameplaya, grafike, price...u nasoj tehnologiji, pa sve do muzike, sounda, pa cak i sajtova (eipix, eipixuniverse, pyroblazer), u prilicno...hm....teskim...da ne kazem srpskim uslovima...zaista je bila i vise nego sto je nas maleni tim u ovom trenutku mogao da outputuje.

Igra je trenutno u prodaji online preko svih vecih online gaming portala (Steam, GamersGate, Direct2Drive) pa smo ponosni da kazemo da je konacno moguce da svi ( koje mrzi da sacekaju crack 🙂) mogu da sa neta downloaduju demo, kupe igru ili bar, nekim commentima podrze srpsku game development scenu (koja je na grafikonu trenutno verovatno na istom mestu kao i manufaktura banana na Islandu )

Ne bih voleo da se ovaj topic shvati kao reklama...zaista zelim samo malo da otvorim oci domace javnosti za stvari koje su ipak uradjene, i, sa svim manama i vrlinama ipak verovatno bacene u zapecjak i sa strane industrije i sa strane umetnosti. Ne bih ulazio u tu tematiku ali mi je zaista zao kada vidim koliko se para daje na serije (baba se ceslja, **** lud zbunjenog itd.) i razne druge Srpske Zirafe vizuelne umetnosti...a koliko se za bilo sta drugacije od klishea nema sluha, no kao sto rekoh...ne bih dalje u to...🙂 samo sam zeleo da sam topic opravdam kao temu za skupljanje feedbacka o jednoj od jedinih domacih igara, kao i da opravdam sto tema nije u Video Igre delu vec ovde, da bi se celokupna prica mogla rasiriti i na siri plan od samog komentarisanja tehnickih aspekata igre.
Nadam se da i ovde zalaze gejmeri 🙂

Za kraj da kazem da se u toku januara planira izdanje za srpsko trziste, pa ce eto, i ovde moci u kutiji, sa sve srpskom lokalizacijom da se pazari za (borimo se za to) neke sto manje pare.

Inace, link ka oficijelnom sajtu je www.pyroblazer.com pa tamo mozda najlakse mozete videti o cemu se radi. Sajt naseg tima je www.eipix.com pa eto...mozete videti i sta mi to lepo (ili ne) jos radimo. 🙂

Hvala svima, pogotovo onima koji su uspeli da procitaju ceo post a da ne izvrse harakiri 🙂
Svaki feedback vise nego pozeljan, vezano za igru, rad tima, ili bilo sta drugo vezano za celu timu...
A takodje, ako vas bilo sta zanima iz prve ruke...slobodno pitajte 🙂

Pozz!

Uros Banjesevic

Demo mozete skinuti ovde

Kakvi su utisci.

Ja, koji sam ocekivao nesto na foru Star Wars Episode 1 Racera sam razocaran.Najveca mana u demou je sto osecaj brzine skoro i da ne postoji i da su komande katastrofalne.

Ko ili nije igrao SWE1 Racer ili ne ocekuje od ove igre da bude nesto slicno tome, mozda ce se i zabaviti sa istom.

Poslednja izmena:
Pa valjda ce izaci mod za to, a mozda i mod da se prebaci Episode 1 Racer u ovom engineu. Uf kako se nadam 🙂

Igra i nije zamišljena kao WipeOut, tj. da vozilo lebdi iznad površine nekakvog "puta", već su upravljanje rešili više na foru Descent-a, ako ga se neko seća. Slobodna vožnja u svim pravcima, pa vežbajte 🙂

Dobro onda da naprave neki Breed izmedju Episode 1 Racer i Tie Fighter vs X-Wing. Kako bi to bilo dobro. A sad dosta offa.
Chuo sam negde da su kontrole loshe. Objasni.

Nazad
Vrh Dno