Šta je novo?

[Puzzle/Action] The Ball

Geble

Slavan
Učlanjen(a)
13.09.2006
Poena
360
ballinvillage.jpg

Ovo je prvobitno bio mod za UT3 koji je pobrao nekoliko nagrada, a potom je prebacena u UDK kao samostalna igra koja ce uskoro da se pojavi na Steam-u po ceni od oko 20-ak dolara. Uskoro bi trebalo da izadje i novi demo za igru koji ce moci da se skine odavde:

http://udk.com/showcase-the-ball

The Ball is an indie singleplay action/puzzle game, running on the UDK.

The Ball is an innovative action adventure game with six hours of singleplayer gameplay.
Playing from a first person perspective, you solve puzzles and crush monsters with a large physics driven ball, manipulated by the pushing and pulling forces of an ancient device.

Story:

As an archaeologist working on the slopes of a dormant volcano somewhere in Mexico, you get stuck in an underground Cavern. It doesn't take long before you realize this is more than just a cave. You reveal ancient ruins that have been hidden from outsiders for centuries and discover a mysterious artifact, a gold and metal shelled Ball. As you venture deeper into the volcano, you reveal some of mankind's greatest secrets...

Trailer:

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JsOuFYREhBc&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JsOuFYREhBc&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Screenshots:
madscreenshotspecial1.jpg

madscreenshotspecial4.jpg

madscreenshotspecial8.jpg

theball28.jpg

madscreenshotspecial5.jpg

theball6.jpg

System Requirements:

Minimum:

3GHz single core CPU
1024MB System memory
Geforce 6800 or similar
1.5 GB Diskspace
Windows XP/Vista/Windows 7

Recommended:

Dual Core CPU
2048MB System memory
Geforce 8800 or above
1.5 GB Diskspace
Windows XP/Vista/Windows 7

Poslednja izmena:
zanimljiva ideja ali trejler izgleda ocajno...narociti onaj deo kada kao prolazi kroz vodu...mislim... kao da je igra od pre 5 godina - vizuelno izgleda jadno...

Mislim da nije bitno (nije presudno) kako igra izgleda, bitan je dozivljaj!

Hehe, to vam kazem ja, koji imam 4290.. :party:

Izaslo ovo, pa ko voli mozganje...

Gde ?

Steam, a i kod apotekara. :D

Sedmica na IGN-u, sto i nije lose posto je u pitanju indie igra.

6.0 Presentation
Weak story delivery. The game's fiction never captures your attention. A good interface and logical environmental markers ensure frustration never becomes overwhelming.
8.0 Graphics
With each successive area you're treated to impressive sights, making new environments as much of a motivator as new puzzles.
7.0 Sound
A solid musical score and distinctive, if somewhat abrasive, sound effects.
7.5 Gameplay
Control mechanics work well for puzzles, though break down when you're forced to respond quickly in combat.
5.0 Lasting Appeal
A few survival challenges to occupy your time once the story's done, if the wonky combat controls don't bother you.

Poslednja izmena:
Probao sam igru. Sve je bilo kako treba do drugog nivoa. Tada mi je pocela neverovatna mucnina u stomaku ?
Kao kada su bili driveri problematicni u HL 2, u onoj voznji akva skutera po kanalima.
Ako se neko seca toga..

Uninstall.

ja cu probati ovo cim mi stigne graficka sa garancije. lici mi na portal sto znaci da bi moglo biti dobro

Meni se ovo ne svidja uopste, ides i razvaljujes neprijatelje velikom kuglom/loptom ??? Zar nisu mogli da naprave nesto zanimljivije?

Probao sam malo i meni se svidelo, malo je drugacije od prosecnog napucavanja

Vrh Dno