Šta je novo?

Putovanja i prevoz Srbijom

Marecar

Poznat
Učlanjen(a)
13.05.2024
Poena
30
Naime imam neki posao u Kragujevcu i uspeo sam da iz Kragujevca popoodne za Nis nadjem samo jednu direktnu liniju u 13.45h,da li je moguce da nema linija za Nis?
Ili sa nekim presedanjem.Eto jedne teme ko kuburi sa prevozom po Srbiji.
Bacio sam oko na Bla,bla car,za sad nista.
Ili preporuka za neko prenociste jeftinije pa da se vratim ujutru?

Poslednja izmena:
Odeš do Jagodine i čekaš bus za Niš

Razmisljao sam i o Krusevcu ali ne znam kako ta dva grada stoje sa linijama ka Nisu.

Do Jagodine imaš stalno autobuse, plus linijski taxi.
Iz Jagodine idu prolazni autobusi na svakih sat za Niš.

Da li postoji neka app sa autobuskim linijama u Srbiji ili to jos niko nije radio,mada je to obiman posao?
I slicna stvar sa hostelima i slicno?
Inace Bla,bla car je odlicna stvar,postoji i app za android.

Poslednja izmena:
Probao,dobar je sajt ali broj linija je ocajan na liniji Kragujevac-Nis,ako je potpun.

Prilozi

• Screenshot 2024-07-13 at 23-47-30 Red vožnje i online prodaja autobuskih karata Polazak.png
    Screenshot 2024-07-13 at 23-47-30 Red vožnje i online prodaja autobuskih karata Polazak.png
    39.2 KB · Pregleda: 20
Probaš sa presedanjem ili do najbližeg mesta pa juriš dalje.
Bitno je da stigneš do mesta uz autoput pa odatle buseva koliko hoćeš, svi ka jugu svraćaju.

D&D Travel i Nis Express nemaju linije iz Kragujevca,tako da ovaj balkanaviator nije tacan.

Sto se tice putovanja preko Jagodine,ako je tacno za ovaj Janjusevic iz Kragujevca za Jagodinu u 15h,
a iz Jagodine i 16.20h ide kao AutoKodeks i u 16.30h ide Kavim Jedinstvo Vranje sto pise i na njihovom sajtu,sto je ekstra.

Edit,ispada da ovaj Janjusevic nema linije za Jagodinu.

Poslednja izmena:
Srbijo među šljivama...
Izgleda da glavne autobuske stanice u nekim većim gradovima još nisu čule za sajt i red vožnje okačen na njemu. Ne daj Bože još da omoguće i onlajn kupovinu karata.

D&D Travel i Nis Express nemaju linije iz Kragujevca,tako da ovaj balkanaviator nije tacan.

Sto se tice putovanja preko Jagodine,ako je tacno za ovaj Janjusevic iz Kragujevca za Jagodinu u 15h,
a iz Jagodine i 16.20h ide kao AutoKodeks i u 16.30h ide Kavim Jedinstvo Vranje sto pise i na njihovom sajtu,sto je ekstra.

Edit,ispada da ovaj Janjusevic nema linije za Jagodinu.

Janjušević je nasledio sve polaske Autosaobraćaja za Jagodinu.
Preko dana ih ima bar 6, plus pre svakog polaska ide linijski taksi ( ima ih nekoliko koji voze tu relaciju po ceni koja je jednaka ili malo veća od cene karte, a možeš i da se dogovoriš kada i gde da te pokupe)

Red voznje nemaju okacen ni mnogi prevoznici,kamo li autobuske stanice.
Uskoro krece leteci taksi.

U vezi linijskog taksija,koja je to taksi sluzba?
Ako neko ima linije Janjusevica Kragujevac-Jagodina nek okaci ili napise,jer ih na sajtu nema.

Zvao autobusku u Kragujevcu,ima za Jagodinu u 15h,nisam pitao ali tamo bi trebalo da budem u 15.10h u 15.30 za Nis.

Srbijo među šljivama...
Izgleda da glavne autobuske stanice u nekim većim gradovima još nisu čule za sajt i red vožnje okačen na njemu. Ne daj Bože još da omoguće i onlajn kupovinu karata.
Nema veze. Znaju da ti naplate izlazak na peron iliti stanicnu kartu.

U Nisu,glavna stanica,Nis Express,peronska se dobijala sa autobusnom,skoro je cena bila dodatnih 100din,ne znam da li je bilo promena nisam skoro putovao autobusom.
Ne znam kako je reseno to u Kragujevcu.

Svuda dobiješ uz kartu "peronsku" ali kad imaš povratnu kartu plaća se stanična usluga.

Nazad
Vrh Dno