Šta je novo?

Pustanje na compu

• Začetnik teme Webby
  • Datum pokretanja
W

Webby

Guest
Imam jedan original muzicki cd ovde (Niggor) koji ne mogu da pustim na compu, dok na bilo kom stubu radi? Imali pomoci, je li to neka kao zastita ili sta?

Pojasni malo. Da li samo taj audio disk ne radi na kompu ili neki rade a neki ne i kako se manifestuje to(ne cuje se muzika ali on radi ili nece ni da procita disk). Ako ni ostali ne rade verovatno nemas kabl kojim bi trebalo da bude povezana zvucna i cdrom da bi mogao da radi audio disk, mada kojiko se secam moze da radi i bez kabla ali treba da se podesi.

Poz.

Ma sve je u redu sto se tice hardvera, ocigledno je neka zastita da ne moze da se pusta na kompu, kad pustim u WinAmpu pesma ide, ali se nista ne cuje (naravno sa drugim cd ima je sve ok), dok MediaPlayeru nece ni da ga pusti.

Probaj isti disk da pustis na vise racunara.

Pozdrav

Probaj da u properties CD-Roma chekirash Enable digital CD audio

Verovatno ti je cd namesten da ti pusta analogno audio cd-ove (preko kablica iz cd-a u zvucnu), izvadi taj kabl i odradi ovo sto ti pise u postu iznad. (enable digital playback....)

Ma rekao sam vec da nije nikakav problem u hardveru, vec je to neka zastita, posto ne moze da se nareze, a ni na bilo kojem kompjuteru da se pusti. Pa postoji li resenje da se ta zastita odkloni.

Potrazi programe za tu namenu na net-u, prvo mi pada na pamet gamecopyworld.com, a potrazi i neke hakerske sajtove koji imaju softverske alate za zaobilazenje zashtita i omogucavanje kopiranja jer da bi ga pushtao morash ga iskopirati, samo bez zashtita.
Ovo nije nezakonita procedura jer morash imati pravo da svoje medije kopirash u svrhe backup-a.
Ajd pa javi shta si uspeo da uradish.
Pozdrav

Vrh Dno