Ako šaljete istu sliku na sve televizore, mozete da koristite hdmi spliter i hdmi over ethernet extender. Na računaru pustite video u loopu, hdmi iz računara ide u hdmi spliter a odatle u nekoliko hdmi ethernet extendera. Zatim ethernet kablovima vodite signal do lokacije gde ponovo sa istim hdmi ethernet extendera vratite sliku na hdmi i povežete na tv.
Ovo je najjeftinije rešenje ali ima problem zato što je sadržaj isti na svim televizorima.
Ukoliko vam trebaju nezavisni kanali, onda je bolje imati neki uređaj koji može da generiše sliku na osnovu nekih podataka. Ja sam pravio resenje sa Android TV boxovima sa custom ROM-om i mogućnošću daljinske kontrole svakog uređaja (instalacija, update, pokretanje aplikacija, screenshot ekrana, ...)
Ovo rešenje omogućava svašta... Video playback (rtsp ili lokalni file), dinamički sadržaji, kanali sa podacima...
Kada se smislite, javite se sa idejama pa da vidim koliko treba da modifikujem sistem za vaše potrebe i da li vam moj sistem uopšte odgovara.