Šta je novo?

Pusaci ispred kompjutera - vasa resenja?

zavisi, ako ga dobro izmori... :D

што се тиче компа, пусти га да и он "ужива" у никотину, биће лакше да тако искључиш ту непотребну лампицу у глави...
ја сам такође пушач и то са поприличним стажом и количином профурњале лове (један породични аутомобил до 15000 је мислим испарио).

него на наговор пријатеља прочитам књигу коју сам "купио", "Easy Way To Stop Smoking" од Carr Allen-а, има и преведена оригинална, и стварно читао сам је полако (за два три сата) и престао, без икаквих трзавица, нисам ни помислио на цигарету 20-так дана. (нећу вам причати о књизи, стварно ако имате жељу да прекинете, књига ће вам помоћи много)
Тог двадестог дана одвезох супругу у породилиште (невероватан стрес) и БУМ при повратку кући, стадох на бензиској станици, сав у страху и паници, да потражим старог "друга", и рекох себи, идем да видим само да ли имају праве цигаре да се нокаутирам уз супер горку кафу (ТОМПУСЕ, иначе и њих баш волим да пушим, милина 60-120 минута не морате да палите нову, а комплет тело и мозак утрне...), немају, ајде рекох себи узећу шта имају, и тако прође година и још пушим то што сам купио ту ноћ на бензиској.

морам опет да прочитам књигу и не сумњам у резултат, бар 20 так дана а после је на мени.

Poslednja izmena:
Pusaci su mi uvek bili fascinanti :) pogotovo ekipa koja je postala vrlo bezobrazna pa u kaficima/javnim mestima bez imalo stida stavi cigaru na onu stranu na kojoj se ja nalazim, ili jos gore, krene da duva direktno u lice. Obicno takvi nece ni da ugase/sklone cigaru cak i ako se lepo i kulturno zamole - onda obicno moram da ustajem i da pitam zasto nece da skloni to ****** od mene... nakon toga pristanu :-devil-:.

Ja sam radio u jednoj firmi u kojoj se purnjalo u kancelarijama za sve pare. Prizor nije bio nimalo lep, a ja, kao admin, sam morao da zavlacim glavu svuda i da pipkam svasta od opreme koja je bila vrlo zuta i na dodir nikako nije licila na plastiku :) Tastature... boze dragi, meni je muka kad dodjem kuci posle 3 dana i zateknem moju tastaturu prasnjavu od stajanja na stolu a ono.. ono je zaista bilo za posmatranje. Lepljivi, smrdljivi zuti tasteri izmedju kojih ima pepela, trepavica, bureka, salame i susama... Kablovi zuti, lepljivi, monitori jos gori. Srecom kasnije su zabranili pusenje u kancelarijama ali za opremu bilo je kasno :)

Ja sam inace probao cigare i to samo iz znatizelje. Nikad nisam kapirao sta je toliko lepo kod toga imati zuti prste, uzasan zadah, zute zube i auto pun pepela. Purnjao sam tacno 2 nedelje, i nakon 5 promenjenih proizvodjaca ostao sam jednako glup kao i pre no sto sam se upustio u tu avanturu. Posle sam jedva oprao odecu i zavesu u sobi :) I iskren da budem vise sam zadovoljstva doziveo pljugajuci vutru (opit iz istog razloga) sa drugarima u Tasmajdanskom parku nego time sto sam 2 nedelje pusio cigare :) Ako nistabar sam kvalitetno halucinirao :D

Inace nemam nista protiv pusaca samo nek mene ne dave svojim dimom. Evo recimo, zadnjih mesec dana nisam u mogucnosti da se krecem, pa cak iako sam u zavojima neki ljudi iz moje okoline nemaju problem sa tim da mi zagadjuju vazduh. Neko je spomenuo nocni zivot - nemam komentar, ono je strasno, zaista.

Poslednja izmena:
ne znam da li neka moze da pobedi ovo cudo od 175k $ :D

Meni je ljubav na prvom mestu :)

Lepljivi, smrdljivi zuti tasteri izmedju kojih ima pepela, trepavica, bureka, salame i susama...

homer-hungry-thumb.jpg

:D

Nazad
Vrh Dno