Šta je novo?

Pure Futbol

nesto na foru Street Fotball-a sa PS-a...

lepo se moze zezati sa ovakvom igrom,pogotovu ako bude imala one "super" suteve...

meni deluje jeftino

Super vest da nece izlaziti za PC iako su najavljivali...Kao kasnije...Jos jednom je pala diskriminacija nas PC igraca!Moderatoru brisi ovu temu !!!

игра никад није ни била најављивана за ПЦ. лоше си информисан

У тексту се нигде не спомиње ПЦ верзија већ се упарује са ЕА 2010 World Cup игром која је само на конзолама. Оно што пише са стране малим словима да излази и за пц је вероватно грешка, дешавало се ххх пута

У тексту се нигде не спомиње ПЦ верзија већ се упарује са ЕА 2010 World Cup игром која је само на конзолама. Оно што пише са стране малим словима да излази и за пц је вероватно грешка, дешавало се ххх пута

Brate nemam nameru da se raspravljam.Neko je na forumu dao lepo poredjenje prepirke preko foruma i paraolimpijade...Od marta pratim i znam o cemu pricam.Ne volim da ljudi zive u zabludi pa cu ti izaci u susret i sa ovim linkom.

http://www.sudogamer.co.uk/2010/05/28/pure-football-xbox-360-review/

Bilo je price i igra je otkazana.To je istina.

игра никад није ни била најављивана за ПЦ. лоше си информисан

Toliko o informisanosti :d

Steta ako je ne izbace za PC, verujem da je samo odlozena i da ce izaci malo kasnije...

^^ Respect
^ Respect

Gameplay mi deluje prilicno zanimljivo, a komande sharp like sharp knife :) Nadam se i ja da ce je izbaciti za PC.Bezveze bi bilo sav taj tesko sacinjen kod za PC baciti u kantu...

Pa realno, treba malo NBA Jam prebaciti i na fudbal, što da ne ;)

Samo da odgovorim

Na Wikipediji jos uvek stoji.

U roku od 10 sekundi mogu da učinim ne samo da ne stoji, već da stoji da izlazi i za Gameboy. Hoćeš li i onda verovati Wikipediji? :)

Pa realno, treba malo NBA Jam prebaciti i na fudbal, što da ne ;)

Samo da odgovorim

U roku od 10 sekundi mogu da učinim ne samo da ne stoji, već da stoji da izlazi i za Gameboy. Hoćeš li i onda verovati Wikipediji? :)

Tebra slazem se sa tobom da Wikipedija nije "izvor" tacnosti, ali fora je u tome sto je taj lik, koji je to pisao, video tu informaciju na drugom mestu i da je nije izmislio.
I ne, nemoj da stavis da izlazi za Gameboy :)

Vrh Dno