Šta je novo?

punkbuster has kicked palyer - cod2

Učlanjen(a)
10.09.2003
Poena
680
rekoh daj malo da opletem, ali stalno mi izbija ova poruka. ranije to nije bilo uvek sam isao gde sam hteo.
uradio sam update punkbustera i trazio na google, nista ne nadjoh.
kako da se resim ove gluposti? mrzim taj prokleti punkbuster.

ja sam iskusio probleme pri igranju cod4
iako je punbuster uredno instaliran
evo okacio sam ti ovde:
http://rapidshare.com/files/81720072/PB.rar.html
raspakuj pokreni pb.exe i cekiraj install PB service,
ne ides na test, nego ides dole na next i sacekas da odradi
i to je to, ne zaboraci da omogucis PB kroz firewall
e da moraces svaki put to da radis pre nego pocnes da igras,
tako je bar kod mene.

P.S.
provo skeniraj arhvu sa nekim antivirus programom.

Poslednja izmena:
thnx,
pa sada me pusti na minut, dva i opet isto.

uradio sam kako si mi rekao, je li ima samo dva fajla u PB folderu igre: pbsvc.exe i pb.cab?
prosli put mi je bilo brdo nekih glupavih foldera

jesi li promenio key igre? meni je to pomoglo, a imao sam iste probleme iako je pb uredno bio instaliran i pokrenut.

meni ta fora radi,
da ima samo ta dva fajla,
e sad mozda je zato sto ja igram na neoficijalnim serverima.
na domacim, bosanskim i hrvatskim.

Ja sam pre par dana probao cod2 na nekom privatnom serveru pa me izbacivao stalno. Uradio sam update punkbustera za cod2 i nisam imao vise problema. Pogledaj u task manageru jel ti aktiviran PnkBstrA.exe

pa kako onda da igram :D

ma key mi je original, tako da ga ne bih dirao. evo sada sam reinstall celu igricu i ostao je na verziji 1.0.
plasim se da ga update na 1.3 jer mi sada radi. medjutim nisam bas nesto aktivno igrao, samo na jednom serveru (mislim da me je sa tog isto izbacivao) pa nisam siguran da li je pomoglo - skroz.
kada uradim update na 1.3 javljam sta je bilo.
hvala svima cheers :beer:

Auuu....prvo treba da updateujes punkbuster na najnoviju verziju a drugo vecina servera koji su cracked zahtevaju 1.3 patch.

to je malo bezveze kod novog PB-a ne napise zasto je kikovo, kod starog ti lepo napise sta nevalja neki cvar ili sl, pa prepravis u konzoli, a ovde se ne zna.
I meni se od posledjneg update-a dogadja da me sa nekih servera kikuje a sa nekih ne (isto original), a ne napise zbog cega a verovatno je neka sitnica.

Vrh Dno