Šta je novo?

Punjenje baterije!

cilset

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2005
Poena
319
Baterija na laptopu Gericom vise nece da se puni! Samo pise 1% remaining i tako stoji! Vise mi se pored sata ne pojavljuje ikonica od baterije. Moguce je da sam slucajno iskljucio neku komponentu Windowsa ili poremetio drajvere. Molim za pomoc!

Probaj da ga napuniš ugašenog, on bi trebao da se puni bez obzira na Windows i drajvere. Ukoliko neće, tu postoji neki kvar, najverovatnije u samoj bateriji.

Pa koliko se secam jednog Acera koji sam imao, kada se pri radu ukljuci na ispravljac, on samo crpe struju za napajanje dok se baterija ne koristi, ali se i ne puni, vec se puni samo kada je masina iskljucena.

on samo crpe struju za napajanje dok se baterija ne koristi, ali se i ne puni, vec se puni samo kada je masina iskljucena.
Nije tako kod Gericoma, on puni bateriju i kad je komp ukljuchen, ali je isto tako i troshi kad sistem radi, a ukljucheno je napajanje.

@cilset
Mislim da to nema nikakve veze sa Windowsom ili drajverima, ona treba da se puni bez obzira na stanje softwareskog dela sistema. Koliko dugo imash laptop, tj. koliko je stara baterija? Mozda je jednostavno dotrajala.

I kod Dell-a se baterija puni i pri radu, i dok je mašina ugašena...

znaci kod svih novijih nb sistem stalno radi preko baterije (kao ups kod stablinih)...
a baterija se buni ili samo provodi (ispravlja i popravlja) ono sto dolazi iz zida.. bio komp u radu ili ne... znaci uvek prvo baterija pa napajanje...

Nazad
Vrh Dno