Šta je novo?

Punjac?

MK

Čuven
Učlanjen(a)
08.11.2002
Poena
609
Kupio bih komplet punjac sa 4 NiMh reachargable baterije.
Na tim baterijama pise da su 1.25v odnosno 1.2v,
dok na obicnim alkalnim baterijama koje sam do sada koristio pise 1.5v
Da li mogu da koristim ove baterije koje imaju 1.2v?

MK je napisao(la):
Kupio bih komplet punjac sa 4 NiMh reachargable baterije.
Na tim baterijama pise da su 1.25v odnosno 1.2v,
dok na obicnim alkalnim baterijama koje sam do sada koristio pise 1.5v
Da li mogu da koristim ove baterije koje imaju 1.2v?

logicno je da probas. uglavnom moze.

Za sve ove godine sam video samo jedan walkman koji nije mogao da radi na punjive baterije, ali je to i pisalo u knjizici tako da...

Mada, ima komponenata koje leps rade sa Alkalnim npr moj Mouse man optical sa Alkalnim baterijama radi 2 meseca, a sa punjivim (Ansman 1800mah) odmah prikazuje da su baterije prazne i radi kako treba max 7 dana....

Recimo Olympus C-40 (digitalni aparat) sa alkalnim baterijam radi max 15 minuta ukoliko koristis LCD, a sa punjivim preko sat vremena....

PJ je napisao(la):
Za sve ove godine sam video samo jedan walkman koji nije mogao da radi na punjive baterije, ali je to i pisalo u knjizici tako da...

Mada, ima komponenata koje leps rade sa Alkalnim npr moj Mouse man optical sa Alkalnim baterijama radi 2 meseca, a sa punjivim (Ansman 1800mah) odmah prikazuje da su baterije prazne i radi kako treba max 7 dana....

Recimo Olympus C-40 (digitalni aparat) sa alkalnim baterijam radi max 15 minuta ukoliko koristis LCD, a sa punjivim preko sat vremena....

potrebne su mi za digitalni fotoaparat Canon A70
mogu da uzmem komplete marke Trust ili powerbank
da li ce to raditi OK sa ovim aparatom?

Naravno da hoce.
Moj predlog je da ipak uzmes vartine 2100mah i spori punjac takodje Vartin sve zajedno na buvljaku je 1600dinara (4 baterije ti trebaju ako se ne varam :mrgreen: i punjac koji ih puni 12 sati )
Ja sve ovo koristim za A60 ;) i radi bez problema

Vrh Dno