Šta je novo?

Punjac za NiMh baterije

Bocy

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Koji bi punjac za NiMh baterije od 1700mA predlozili a da nije nesto preskup. Takodje ako znate i gde se moze kod nas naci. Kupio bih samo nov punjac, a ne polovni.

Takodje bilo bi dobro da ima i brzo punjenje baterija ako zimus opet bude restrikcija struje! :(

Inace baterije bi se koristile za digitalni fotoaparat :)

Takodje interesuje me da li brzo punjenje baterija smanjuje njihov radni vek?

ja sam uzeo gp-jev punjac u kompletu se dobiju i 4 aa nimh baterije od 1600 mah, automatski prestane sa punjenjem baterija kada se one napune (ja sam par puta zabboravio da ih skinem sa punjaca pa su bile i vise od 24 sata na njemu - totalno se ohlade i one i punjac...) imas preklopnik za nimh i nicd baterije, odjednom se mogu puniti 4 aa ili aaa baterije cena je 33 E. narucuje se iz conrad-ovog kataloga - stize za 10-tak dana (narucuju ponedeljkom robu - i ona stize pocetkom sledece nedelje). mons elektronic. trzni centar na stadionu ofk beograd)

baterije se pune oko 5-6 sati.

koji digitalni fotoaparat??

Da li znas mozda za neki solidan punjac a da je nesto jeftiniji?

D-KEE je napisao(la):
koji digitalni fotoaparat??

Aparat je Canon Powershot A40 :)

D-KEE je napisao(la):
mozes li da okacis neku sliku na net

Cim budem imao neke interesantne slike odmah ih postavljam na net i bavesticu te, jer za sada nemam bas nesto sto bih mogao da okacim.

D-KEE je napisao(la):
narucuje se iz conrad-ovog kataloga - stize za 10-tak dana (narucuju ponedeljkom robu - i ona stize pocetkom sledece nedelje). mons elektronic. trzni centar na stadionu ofk beograd)

Interesuje me taj Mons electronic. Koliko kosta usluga donosenja necega iz Conrada? Koliko % u odnosu na cenu sa neamckim porezom?

Da li imas mozda kontakt telefon?

Inace, ja sam za Olympusa uzeo 3x4 baterije 1600mAh Ansman i odgovarajuci punjac...

ja sam uzeo gp-jev punjac u kompletu se dobiju i 4 aa nimh baterije od 1600 mah, automatski prestane sa punjenjem baterija kada se one napune (ja sam par puta zabboravio da ih skinem sa punjaca pa su bile i vise od 24 sata na njemu - totalno se ohlade i one i punjac...) imas preklopnik za nimh i nicd baterije, odjednom se mogu puniti 4 aa ili aaa baterije cena je 33 E. narucuje se iz conrad-ovog kataloga - stize za 10-tak dan
Ima taj da se kupi i ovde (plati i nosi) za oko 35E...

JOBAH je napisao(la):
Interesuje me taj Mons electronic. Koliko kosta usluga donosenja necega iz Conrada? Koliko % u odnosu na cenu sa neamckim porezom?

Da li imas mozda kontakt telefon?

Inace, ja sam za Olympusa uzeo 3x4 baterije 1600mAh Ansman i odgovarajuci punjac...
ona cena koja stoji u katalogu plus 30%. punjac je u katalogu 25e + 30% priblizno 33e... telefon je 329-14-73

kojeg oly-ja imas?

Imam Camedia 2000z a na poslu koristim 4040... Oba su odlicna...

Uh 30% je mnogo... chuo sam da postoje neki na karaburmi koji donose jeftinije za nekih 15%, da li znas nesto vise o tome?

inace, samo da ti napomenem da pored 30% oni uzimaju jos i 15% nemackog poreza kada robu iznose iz zemlje... bas su ga preterali...

JOBAH je napisao(la):
Uh 30% je mnogo... chuo sam da postoje neki na karaburmi koji donose jeftinije za nekih 15%, da li znas nesto vise o tome?

inace, samo da ti napomenem da pored 30% oni uzimaju jos i 15% nemackog poreza kada robu iznose iz zemlje... bas su ga preterali...
pa ovi i jesu na karaburmi!??! stadion ofk beograda. slazem se da je dosta ali za neke stvari...

.....

Jel narode..
a shta to kosta 35E ?
Samo punjac ili punjac sa baterijama ?
U Philipsu na Slaviji imaju komplet punjac + 2 baterije (naravno Nimh 1700 mAh) za oko 1300 - 1400 din. (samo sto moze od jednom da se pune 2 baterije..) , a dodatni komplet od 2 takve baterije je oko 450 din.
Jer to povoljno?:)
POZ:)

Re: .....

Scorpio(DDMF)! je napisao(la):
Jel narode..
a shta to kosta 35E ?
Samo punjac ili punjac sa baterijama ?
U Philipsu na Slaviji imaju komplet punjac + 2 baterije (naravno Nimh 1700 mAh) za oko 1300 - 1400 din. (samo sto moze od jednom da se pune 2 baterije..) , a dodatni komplet od 2 takve baterije je oko 450 din.
Jer to povoljno?:)
pa cena je slicna... za 33 € se dobiju gp punjac i 4 AA gp nimh baterije od po 1600 mah. samo jedno pitanjce... taj punjac u philipsu - za koje vreme napuni baterije? ovaj gp-jev ih napuni za 5-6 sati, i automatski se iskljucuje kada se baterije napune
na buvljaku imas aa baterije od po 1700 mah za 140 dinara po komadu - naravno nimh baterije...

Re: Re: .....

D-KEE je napisao(la):
pa cena je slicna... za 33 € se dobiju gp punjac i 4 AA gp nimh baterije od po 1600 mah. samo jedno pitanjce... taj punjac u philipsu - za koje vreme napuni baterije? ovaj gp-jev ih napuni za 5-6 sati, i automatski se iskljucuje kada se baterije napune
na buvljaku imas aa baterije od po 1700 mah za 140 dinara po komadu - naravno nimh baterije...

Video sam te baterije na buvljaku... Dal valjaju nesto?
Sto se tice Philips-a : nemam pojma ... moras da se iscimas pa da vidis...
Philips je malo skuplji, e sad da li je kvalitetniji od gp-a, to je druga prica .... sta li ostali misle o tome ?:)

ZorMi je napisao(la):
Ima taj da se kupi i ovde (plati i nosi) za oko 35E...

A gde ovde mogu da se kupe odmah GP punjaci? Ako imas adresu ili telefon molim te ostavi je.

U Conradovom katalogu nema onog punjaca na koji sam se ja namerio :(

Punjac ???

Pazario sam 4 NiMh baterije od 1700mA i neki shugavi punjac koji je bio ultra jeftin , a puni sa 55mA, ima led diode koje bi (teoretski) trebale da se ugase kada se baterije napune ... medjutim to se ne desava ni nakon evo vec 45 h ????????? baterije su vruce, kao i punjac sto bi trebalo da znaci da se baterije i dalje pune ....
... gde pronaci zaista dobar punjac ???
FX

Nazad
Vrh Dno