Imam Lg optimus L9 sa Android 4.1.2., pre par dana desilo mi se da nijedna slika ne moze da se pregleda kada otvorim galeriju. Kada udjem u galeriju, umesto preview-a slike/foldera stoje crne ikone kao sa "slomljenim" ramom. Inace, taj dan mi je mob stajao na suncu duze vreme (bio na plazi slusao muziku sa njega) - ne znam da li to moze da utice na ovaj poblem, izvadio i vratio mem.karticu, restaretovao fon ali nikakvih promena. Inace od tog trenutka pa na dalje, ako slikam/snimam kamerom, te nove slike i snimke mogu normalno da gledam u galeriji.
Ako odem preko file manager-a u galeriju, sve stare slike se uredno prikazuju i normalno otvaraju, sam telefon normalno funkcionise, ne fali fajlovi niti imaju neke greske, tako da mislim da nije do memorijske kartice.
Ima li neko resenje kako da "popravim" galeriju pa da mi se u njoj prikazuju i stare slike?
Ako odem preko file manager-a u galeriju, sve stare slike se uredno prikazuju i normalno otvaraju, sam telefon normalno funkcionise, ne fali fajlovi niti imaju neke greske, tako da mislim da nije do memorijske kartice.
Ima li neko resenje kako da "popravim" galeriju pa da mi se u njoj prikazuju i stare slike?