Šta je novo?

Pukao mi je update biosa na pola!

nikdus

Slavan
Učlanjen(a)
07.01.2009
Poena
320
Sta da radim ljudi spasavajte,radio sam iz windowsa preko utilitija...na pola javi da je corrupt i nakon restarta je trazio cd,flopi ili usb i kao ne nalazi ih a sve je tu bas za maticnu...citao sam upustva i probao da stavim poslednji .rom updadate u usb i i da pokrenem ali nista! Ekren crn!
Sta dalje?

Ako ne nađeš neko drugo rešenje...kontaktiraj usera Cika Pera

Sta da radim ljudi spasavajte,radio sam iz windowsa preko utilitija...na pola javi da je corrupt i nakon restarta je trazio cd,flopi ili usb i kao ne nalazi ih a sve je tu bas za maticnu...citao sam upustva i probao da stavim poslednji .rom updadate u usb i i da pokrenem ali nista! Ekren crn!
Sta dalje?
Dzamper na maticnoj CMOS reset trebalo bi da resi,neka me neko ispravi ako gresim ,)

Zavisi od maticne!
@nikdus
Koja je maticna ploca u pitanju?

Verovatno treba da reporogramiras bios chip. Nisam siguran da je dzamper resenje u ovakvoj situaciji.

Ako ima ko sa istom plocom i moze da se uradi hot flash(gotovo za 2min). Drugcije programator. Kazi koja ti je ploca?

Ploca je Asus P5KC.Nazalost u PG-u sam tako da sam daleko a upravo PC sam uzeo u BG i pod garancijom je...ali sad nema sanse da se cimam...Pokusao sam sve one recovery metode iz knjizice o ploci tipa cd-a i usb-a ali nita tako da sam odnio u servis na programator-30e,neznam jeli puno ili nije ali moram uraditi...ako nije izgoreo naravno

Poslednja izmena:
Neshto mi govori da su te odrali, tj nek se jave ovi iskusniji "progrmateri" :p koji se bave time, ja znam da ne bih dao toliko para sigurno ;)

:wave:

Meni su jednom uzeli (to je bilo davno) 1200 din za dizanje sistema,od tada ga dizem sam :d

E, nekome je bolje da ga dize sam, al neko voli vise da plati i da mu to rade drugi. :d

Nazad
Vrh Dno