Šta je novo?

Puce net!

Učlanjen(a)
10.12.2007
Poena
304
Poslednjih 2 dana mi svakih 10 min pukne net.Inace sam na sezamprou.Da li se vama nesto slicno dogadja? Hvala

Moguce da je do modema. Ako imash onaj Conexent beli, on se chudno ponasha kad duze radi. Kod mene ne pukne veza nego dload/upload padnu na 0 i to tako stoji.
U svakom sluchaju pozovi tehnichku podrshku.

meni puca ko blesav ovih dana
Niska centrala, Lynksys ruter

Poslednja izmena:
Meni je posle nedelje isto tako bilo.Ja sam na telekomu i sa karibi modemom....

To se jednostavno desava, bez neke zakonitosti. Meni je pre dve nedelje zabado na svakih par sati (znaci pokazuje da ima signal ali ne radi ni dl ni surf) a sada radi bez problema. Kad se ovo desi jednostavno ga ugasim pa upalim i onda radi. Sezampro i onaj novi Telsey ruter.
Rekao bih da je ovo najverovatnije do telekomove infrastrukture (sto ce oni naravno poreci).
Kad bi bar neko imao neki Cisko ruter pa da ga probamo kod ljudi koji su primetili da im se ovo desava, cisto da eliminisemo da je do opreme.

Izgleda da je doslo do nekog veceg kvara, SezamPro Tosin bunar trenutno uopste nema ADSL konekcije.

Sa Sezamovog sajta:
Problem sa Internet saobraćajem

Tokom večeri 13/02/2008 došlo je do ozbiljnog kvara na spoljnom
Internet linku koji koristi SezamPro.
Kvar je lokalizovan na putanji optičkog kabla od Telekoma do
našeg mrežnog centra, koji je u nadležnosti Telekoma Srbija.
Danas oko 15 časova kvar je otklonjen posle intervencije
inžinjera Telekoma i SezamPro-a.

Svim korisnicima se izvinjavamo na neugodnostima nastalim
iznenadnom situacijom.

Takođe prema najavama iz Telekoma, mogući su kraći periodi
otežanog rada tokom nastupajućeg vikenda, a tim povodom korisnike
molimo za strpljenje i unapred se izvinjavamo u ime Telekoma.

Kako otklonjen, ja sam oko 15h izgubio net i idalje sam bez njega, inace sam na Vishnjici. Ima li neko neku informaciju kada bi mogli ocekivati normalizaciju ili bar privremeno pushtanje u rad? Hwala

I meni na neobee ovih dana puca na svakih 30min...

Kod mene nije radio do 20h, sad radi bez problema, torrent@52.

Ne vredi i dalje ne radi, sad su nashli da im pukne.... Ewo wec 10 sati kako ne radi.... Sigurno ce nam obracunati svima tj odbiti nam od racuna :)

evo i na kablovskoj (Radijus-Vektor), veza se gubi bas cesto na kratak period i onda se vrati...i to vec dva dana tako :smash:...

Sezampro je bio u autu, ja tada kad je došlo do tog prekida nisam imao net 15-23h. Najavili su da će biti problema i kasnije ali meni je sve posle radilo OK, ali verovatno na nekim lokacijama ima problema i dalje.

Inače, čudi me to saopštenje jer je meni net prestao da radi baš u vreme kad oni kažu da je kvar otklonjen, a pre toga je radio sve vreme. Doduše, možda se tu misli na 15h sledećeg dana.

Poslednja izmena:
Meni sve vreme odlicno radi da ne kazem perfektno cak i bolje neg sto bi trebalo pu, pu da ga ne ureknem inace za skoro 3 godine kako koristim Sezamov aDSL nikad nisam imao nijedan problem niti sam zvao CC, nadam se da ce tako i ostati ubuduce.

Nazad
Vrh Dno