Šta je novo?

Pucanje veze kod Telenora

CuBe-O

Čuven
Učlanjen(a)
14.10.2004
Poena
630
Desava se i na pre paid i na post paid karticama, pocelo je neposredno posle preuzimanja Mobtela od strane Telenora. Prvo se cuje nekoliko (cini mi se 4) beep-a i veza se prekine, desava se obicno posle samo nekoliko sekundi razgovora. Cini mi se da se desava samo sa in-house (062, 063 sve kombinacije) pozivima, svaki 2-5 poziv. Jel zna neko mozda zasto i da li ce to biti sredjeno.

CuBe-O
Newcomer

Na forumu od: Oct 2004
Poruka: 72

A gde si lociran?

... 25km severo-zapadno od Novog Sada

Pa ja ne znam sta se desava ali u centru Beograda mreza je preopterecena kasne poruke,izbacuje kad zoves.

Znaci samo u mojoj !@#$%^ okolini postoje ovakvi problemi?

He meni se desava da mi puca signal zadnjih 2 dana na ovim vrucinama (a na drugoj->064 kartici mi nesto cesto zadnje vreme ne salju se poruke a skidaju kredit) dal je to uzrokovano vrucinama ili necim drugim ne znam ali znam da kad god nisu idealni uslovi nasi operateri imaju problema brdo.......

jest ima veze sa vrucinom (bar shto se mts-a tiche). par servera u zelezniku je palo ono pre neki dan kad je bilo bash vruce i tako sam ja dobijao i po 9 istih poruka od ortaka :D

Desava se i na pre paid i na post paid karticama, pocelo je neposredno posle preuzimanja Mobtela od strane Telenora. Prvo se cuje nekoliko (cini mi se 4) beep-a i veza se prekine, desava se obicno posle samo nekoliko sekundi razgovora. Cini mi se da se desava samo sa in-house (062, 063 sve kombinacije) pozivima, svaki 2-5 poziv. Jel zna neko mozda zasto i da li ce to biti sredjeno.

Pazi ovo, citiram samog sebe :wall:
Posle onog generickog odgovora, otprilike 2-3nedelje kasnije me je nazvala sluzbenica Telenora i pitala da li sam ja pisao njihovoj tehnickoj podrsci, bla bla. Sve u svemu rekla mi je da su promenili frekvenciju na primopredajniku i da ne bi trebalo da bude problema. I stvarno pucanje veze se ne desava uopste! Mogu samo reci da sam prijatno iznenadjen, mislio sam da trosim vreme kucajuci mail Telenoru, ali razuverili su me. Sve pohvale Telenoru

Nazad
Vrh Dno