Šta je novo?

Pucacina preporuka

Učlanjen(a)
06.08.2005
Poena
319
Sto se tice ovog zanra meni su neprevazidjene igre WWII kao Call of Duty svi delovi i Brothers of Arms.E sad koju pucacinu bi mi preporucili ali da je tema neka skora proslost ili nesto kao sadasnjost i buducnost.Ima ih mnogo ali vecina su promasaji one koje sam ja probao.

Ocigledno me nisi razumeo.Rekao sam da najvise volim igre na ovu temu WWII ali da me sad zanima nesto iz sadasnjosti ili iz skorije proslosti odnosno na tu temu.A inace Medal of honor sam presao takodje sve delove.
Ipak hvala na trudu

hmmm riddick kao sadasnjost ili skorasnja proslost? ;)

@delija
Nego, pretpostavljam da si igrao BF2, ako nisi - sta cekas bre? Meni je sjajan i SWAT4, ovih dana je izasla i ekspanzija, obavezno overi igricu.

poz

Nisam upoznat sa drugim delom battlefielda ali je predpostavljam isto WWII?
SWAT4 imam ali ja vise volim neku zescu pucacinu i ratnu

Naravno da BF2 nije u WW2 okruženju. Ovo je moderno ratovanje. Zavisno od mape, kapitalisti se sukobljavaju sa Crvenom armijom, odnosno mudžahedinima. U prevodu Ameri vs Kinezi vs Arapi.

...a Far Cry?..

fear ako imas pc za tu igru,steta da je ne odigras?!

Ne znam, meni je SWAT bas dobra igrica, ima neku atmosferu koja mi se svidja a jos sam igrao samo SP. Jel neko probao u multiju?

sto se bre cimate, sad ce TimeShift ;)
a u medjuvremenu lepo ocistis HDD od djubreta, oslobodis 15-tak GB prostora i instaliras Oblivion i TimeShift i.... voila

Nešto vremenski bliže od WWII? Preporučujem ti Vijetnamske pucačine. Pre svih, Vietcong (prvi deo) i Men Of Valor.

Nešto što je smešteno u sadašnjost ili blisku budućnost vrvi od vanzemaljaca i mutanata (ili je u pitanju neka taktička pucačina). Ako ti poneki mutant ne smeta, onda najbolji FPS ikada - FarCry. Takođe je i FEAR za svaku preporuku. A dodao bih veoma zanemarenu pucačinu, koja pruža sate zadovoljstva ukoliko joj se pruži prilika - Chrome. Iskreno, ja bih od poslednje prvo počeo. Nisam probao nastavak Chrome:Specforce.

Sto se tice vietconga igrao sam ipak mi se vise svidjaju WWII ako bih birao izmedju te dve vrste a igrao sam i IGI-ja ali prvi deo pre 2-3 godine tad sam bio zarazen tom igricom.battlefield 2 mi deluje kao nesto sto bih hteo znaci neka pucacina iz sadasnjeg vremena tipa Irak ovo ono ali mislim da je prezahtevna za moju masinu Duron 1,2MHZ 512MB ram i 128mb Radeon 9250.Ima li nesto manje zahtevno?

F.E.A.R. me je oduševio, pre svega neverovatnom atmosferom. Takav doživljaj prangijanja nisam doživeo ni u jednoj pucačini, a igrao sam ih skoro sve. Treba probati, da ne smaram. Grafika je EXTRA, mada ima par falinki (nedovršene texture na nekim objektima itd), ali srž igre je sama atmosfera, neponovljivo. Far Cry je smešan u poređenju sa F.E.A.R.
P.S.
I naravno - Half Life 2, jedna od boljih.

Alo R_U_S, jel si ti procitao koju masinu ima.

sikili je napisao(la):
Alo R_U_S, jel si ti procitao koju masinu ima.
Au, malo sam se zaneo.

Samo malo, da obnovim gradivo.

1999 god:
-King Pin (odigrao sam je u jednom dahu), i sada bi je igrao.
-Soldier of fortune
grafika je malo off u ovim naslovima (naročito u soldiru), ali su dobre igre

2001 god:
-Clive Burker Undying
-No one live forever

2002 god:
-Alien vs Predator 2

Bez godišta (ne znam tačno)
Max Payne 2, Mafija - neprevaziđeno (nisu FPS, ali su sjajne)

FEAR je obican smor... tumaranje po hodnciima, tu i tamo neki pametni protivnik, malo klaparanje roletni i pojava ponekog duha (tek toliko da igrac ne umre od smora dok igra)...

Nikola1 je napisao(la):
Far cry,Fear,Doom3,Half life Wil rock,Sirius M.
I ti niso čitao šta čovek ima od kompa :d :d :d

da Delta Force serial je nesto sto trazim odnosno ta tema ali po meni vrlo losa igra i graficki a i nije mi se dopala.kad bi bilo nesto tako ali u atmosferi Call of Duty......
A FEAR i DOOM 3,half Life nije tip igre koji bih hteo a i to je zahtevno dosta

Nazad
Vrh Dno