Šta je novo?

Pucachine !!!! - pitanje

notax

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
01.07.2000
Poena
710
Treba mi preporuka za nove igre ovog tipa.

Najvise sam voleo Quake 1,2 i 3 i UT. Ali vecina novih igara nije pravolinijska. Meni treba iskljucivo, pucanje i prolazak nivoa, kao kod Quake2. Nista, skupljanje predmeta, mozganje, otkrivanje tajni ili bilo sta sto je avantura, strategija....

Molim preporuke za neke novije igre, do 1,5 godine matore sa solidnom grafikom, nista ispod Q3 ili UT.

MaxPayne se iskljucuje. Video i ne svidja mi se.

notax je napisao(la):
Treba mi preporuka za nove igre ovog tipa.

Najvise sam voleo Quake 1,2 i 3 i UT. Ali vecina novih igara nije pravolinijska. Meni treba iskljucivo, pucanje i prolazak nivoa, kao kod Quake2. Nista, skupljanje predmeta, mozganje, otkrivanje tajni ili bilo sta sto je avantura, strategija....

Molim preporuke za neke novije igre, do 1,5 godine matore sa solidnom grafikom, nista ispod Q3 ili UT.

MaxPayne se iskljucuje. Video i ne svidja mi se.

igraj Wolfenstaina-a obavezno...to je samo rokanje i nista vise...ili Alien vs. Predator 2, RedFaction,
ili cekaj Quake4 :p

AvP2 definitivno... ne znam za vas ali je mene wolf poshteno smorio...

Ma wolfa samo picis i rokas nemce i nikakvog mozganje nema.Ja mislim da je i Serious Sem cisto rokanje.

Hoces pucacine bez mnogo mozganja? Pa sta je Max Payne nego upravo to, i jos je linearna. Mislim da je u tom pogledu najbolja igra ove godine. RTCW ume zesce da smori, barem mene. A Serious Sam nista narocito.

Meni je Wolf bezveze(glupa radnja)
Probaj SOF ili Red Faction

nije nova al je mama!!! Kingpin FX

I Flash point je rokanje i to kakvo rokanje. Probaj.

Da Wolfa 3d nije bilo malo bi mi bilo sta sad komentarisali,mene Id software igre nikad nisu uspele da smore,jer su previse dobre.

Vrh Dno