Šta je novo?

Puca mi veza prilikom uploada

sysninja

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
21.11.2005
Poena
450
Ovo mi se konstantno dešava. Imam Telekom ADSL, sve radi normalno dok ne stavim neki fajl (rar) od recimo 150 MB da se uploaduje, ne može da mi završi do kraja, stalno pukne veza, a samim tim i upload.

Znam da ovi iz podrške ništa neće uraditi (kao i obično), da li neko možda ima neki savet šta da radim?

Где-како вршиш уплоад ?
Јел нешто типа рапида, или нека комбинација слања на маил ?
преко ИЕ, Опере, Мозиле ?
Колико времена протекне од тог слање пре него што пукне веза ?
који пакет нета имаш ?
Користиш ли у међувремену док вршиш уплоад youtube и слично

bas pukne adsl konekcija na modemu/ruteru ili se jednostavno prekine upload, odnosno konekcija sa sajtom?
ako je u pitanju adsl konekcija na ruteru onda je definitivno nesto do telekoma problem, i moraces snjima resiti.

Poslednja izmena:
I ja imam ovaj problem.. npr. kada uplodujem neki video na youtube velicine preko 10mb.. dodje do 80, nekad i 90% i pukne veza.. ili na bilo koji upload sajt(sendspace,rapidshare,4shared...) imam adsl od 2007 i nikad nisam imao problema, do pre pola godine otprilike.. i prvo sam mislio da je zbog brzine paketa i povecam paket.. i opet mi se desava to... moze li neka pomoc?

neznam u cemu je kod vas problem? evo upravo sam okacio fajl na youtube od 38 mb i proslo je bez problema kacenje video spota. paket koji koristim je click 2 kod telekoma, tako da je problem mozda kod vas mada nemora da znaci. najbolje bi bilo da pokusate da pozovete tehnicku podrsku pa da se raspitate u cemu je fora da nekome radi a nekome ne! ja imam pirelijev wireless ruter koji ima njihova podesavanja (tako mi je dat u novom sadu), znaci ja nisam moro nista da podesavam samo sam prikacio kabel u utp i krenuo je net iz prve!

Ja imam click 1.. 1024/128kbps... i onaj Huawei 520i modem... al ranije kad sam imao onaj roze modem uvek je radilo bez problema... Bas cu probati da zovnem tehnicku podrsku pa javljam sta je bilo..

uh... Nesto slicno se i kod mene desava, ali na kablu. Prilikom uploada nekog fajla na rapid, megaupload ili slanja veceg fajla net se jednostavno zaglupi i posle toga mora i reset modema i reset racunara. Novi pokusaj i opet isto. Zvao tehnicku i ne mogu da izvale sta se desava. Probano i sa lapa i sa 2 desktopa.

Vrh Dno