Šta je novo?

Public folder u Dropbox-u?

onua

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2007
Poena
350
Da li vi u folderu Dropbox koji je na hdd-u vidite "Public" folder?

Na netu postoji "public" folder, koji koristim za deljenje sa drugima, ali ga nema na hdd-u... Kada ručno napravim folder "public" na hdd-u, stoji mi ikonica zabrana u jednom smeru :wall:

Veoma nervira ovo, svaki put kada hoću nešto da sharujem, moram preko browsera :wall:

Imam public folder....i mogu da sinhronizujem sve sto hocu

POšto ovde http://forum.benchmark.rs/showthrea...dataka-na-internetu-Gde&p=2822492#post2822492 nisam dobio odgovor a vidi mda koristite tu opiciju može li malo pojašnjenje

Da li korisnik može da bira da li će imati tzv. Public folder koji će biti vidljiv svima ili može da ograniči tj. da je nemoguće da biulo ko pristupi dropbox nalogu.

I drugo ako postoji Public folder kakva je bezbedost ostalih foldera može li se desiti da oni slučajno postanu public?

Zašto onda ja nemam Public folder na hdd-u? Nema nigde podešavanja...

Ja isto imam public na hdd-u... Uzmi obrisi sve, znaci uninstall i ponovo instaliraj, probaj...

Kritika public je public, a ove ostale ne moze niko da vidi...

Mislim i da je nemoguce i publicu da ti neko pristupi ako ne das link nekog fajla unutar public foldera, jesam li u pravu?

Moguće je jer sam pretragom na google prvi put i video mogućnost da neki folderi ili Sve bude javno. Zato sam i posatavio pitanje o bezbednosti

Čekaj kako se onda u rezultatima pretrage na googlu pojavljuju rezultati koji vode do dropboxa

Pa kao sto rekoh, ako ti objavis link nekog predmeta u svom dropboxu, recimo na ovom forumu, zasto se ne bi nasao na googlu? Kao i sa svim javnim linkovima na internetu. Bezveze brines, najbolje da probas i videces da je sa sigurnoscu dropboxa sve u redu.

Uradio sam reinstal aplikacije na računaru i dobio sam Public folder i na hdd-u. Hvala svima.

Nazad
Vrh Dno