Šta je novo?

Ptt?

zeleni_zub

Super Operater
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2002
Poena
650
Jel zna neko šta se dešava sa PTTNet-om? Ne radi im web server, ne rade mail serveri, a broj tehničke podrške je zauzet non stop.

ja sam zvao sezam da vidim shto ne mogu da se ulogujem, rekli mi da telekom radi na mrezi i da je u celoj drzavi prekinut net, mada su mi rekli da bi oko 2-3pm trebalo sve da proradi ali i dalje ne mogu da se ukonektujem (na adls)....trenutno sam preko dial upa,pa cu opet zvati ove iz sezama da vidim oce li to skoro

Beotel net,ista prica(adsl).Teh. podrska je snimila voice mail :D da imaju problema sa nad provajderom(to bi bio telekom :d)

Sad sam hteo da otvorim topic vec sam poceo da se tripujem da je do mene.
PTT kablovski, modem pokazuje da je povezan, ali net ne radi, ovo pishem preko gprs-a.
Mada danas oko 3-4 jos je i radio tu i tamo - nije hteo b92 i bench da otvori ali neke druge sajtove je hteo medjutim posle 15 min surfa i njih prestao da otvara, tehn. podrska non stop zauzeta.
Vec sam poceo da se tripujem da je do mene.

Zvao sam PTT oko 11.30h danas i rekli su da ce "kvar biti otklonjen za sat vremena". Zvao sam ih oko 17h i rekli su da imaju nekih problema i da ne znaju kada ce kvar biti otklonjen!. Sada je 18.30h i jos uvek ne mogu da se konektujem na PTT ADSL. Eto zasto treba imati dial-up modem u rezervi.

Zvao sam PTT oko 11.30h danas i rekli su da ce "kvar biti otklonjen za sat vremena". Zvao sam ih oko 17h i rekli su da imaju nekih problema i da ne znaju kada ce kvar biti otklonjen!. Sada je 18.30h i jos uvek ne mogu da se konektujem na PTT ADSL. Eto zasto treba imati dial-up modem u rezervi.

haha imam ja i dialup modem u rezervi pa nije vredelo, mogao sam samo da se nakacim samo na par domacih sajtova izmedju ostalog i na www.ptt.yu i vidim ovo obavestenje

Novosti!

Dana 26.12.2006. godine, zbog radova na mreži od strane Telekoma "Srbija", dolaziće do prekida u pristupu Internetu preko ADSL-a i broja 042, kao i do otežanog rada kod drugih vidova pristupa Internetu.

a meni je proradio posle 21:00 s tim sto mi je download do 3:00 do kada sam bio otvorenih ociju nije prelazio 2000 :wall: :wall: pa bi verovatno download dialup bio mnogo brzi :D

Ufatila vas kriza a? :D

Ufatila vas kriza a? :D

Pa sad... :) Ja čekao neki mail da mi stigne na @ptt.yu i baš tada ceo dan im ne radi webmail. Tek kada sam došao kući vidim da mi ni kablovski ne radi, a na sajtu pročitam obaveštenje.

Nazad
Vrh Dno