Šta je novo?

Ptt & Xp

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Jel bi neko bio ljubazan da mi napishe setovanja za ptt konekciju pod XP-om...Naime ja sve podesim shto treba ali net je tako spooooooor da vishe nemogu da podnesem...Imam Rockwell HCf sa Conexannt drajverima za win2k...Ako neko zna neke druge-bolje drajvere neka javi....

Samo ako je to...

Ja sam pre nekih mesec ipo dana sa Win98SE presao na XP i sve?! je bilo u redu dok nisam pokrenuo Explorer i potom dane i noci provodio trazeci novije drajvere za modem, 150 puta podesavao parametre Explorera i dobijao vezu sa download-om od neverovatnih 0,7-1kb/s.Elem,nakon tog perioda gde mi se par puta pojavila Error poruka (ne znam koji broj)pri prekidu konekcije u cijem opisu stoji da je moguc uzrok prekida veze losa, tj. linija puna suma,probudim se jednog jutra i na liniju (koristim je samo za NET) prikacim tel. aparat i ukapiram da je bolesna!Slabo cujno, ali konstantno krckanje!Na moju nevericu sve sam resio jednim pozivom sluzbe 977!Veza mi je sada 48.0kbps na Veratu i zaista stabilna.Voleo bih da je tvoj problem ipak do tel. linije, jer znam koliko sam nerava izgubio oko prethodnih uzaludnih radnji...Pozdrav!:wave;

Kod mene na XP-u i Lucentu konstantno se kačim na 50.666, a moj prijatelj oko 48-50, ali on i inace ima losiju vezu (nismo na istoj centrali). Inače, obojica koristimo drajvere iz Windowsa, to jest nismo nista dirali posle instalacije Win XP-a. Da pomenem da još da je i veza apsolutno stabilna.
Moj drugi prijatelj ima Rockwell-a i ovih dana planira da pređe na XP, pa ću javiti kakva su njegova iskustva sa tim modemom.

Ja imam XP i Cnet-ov modem(rokvelov cip) i ostavio sam drajvere koji mi je XP nametnuo:) i sve radi OK a veza pici sve u 16:)

pozdrav

Nazad
Vrh Dno