Šta je novo?

Ptt mail - uzas

neca

Čuven
Učlanjen(a)
31.07.2002
Poena
619
Da li ste primetili kako u poslednje vreme lose radi ptt mail?
Problem postoji sigurno vec jedno 3 nedelje i stalno obecavaju da ce problem biti resen. I sto je najgore nikad se nezna koliko kasnjenje poruka mozemo da ocekujemo. Cas ide koliko-toliko brzo, cas kasni nekoliko dana. Ja upravo dobijam poruke koje su poslate 22.10. i to sa ptt-a. Poslao sam poruku na ptt sa ptt-a i beotel-a i sa ptt-a jer stigla za 18 minuta a sa beotela za 3. Zato dok se ne srede, dalje od ptt-a.

Ja sam na ptt cablu i vec par nedelja imaju probleme sa netom uopste. Ponekad (cesto) uzasno sporo radi, pingovi do servera poskacu uzasno. Ali sad je poceo net normalno da radi al su pingovi krsh i dalje. Ne mogu da verujem sta je to, samo upropasti pingove. Kad sam ih zvao izvlacili su se na telekom, sad kazu da sve normalno radi.

Nisam primetio baš nikakve probleme u funkcionisanju KDS-a.
A mail - primetio sam da loše radi. Dva mail-a baš od 22.10. mi nisu uopšte isporučena.

Jel moguce da mi pingovi koji su u krsh ustvari predstavljaju problem do modema? Jer ja imam onaj ptt-ov pupin telecom model koji iznajmljujem? Mozda da promenim na thomsona ili motorolu?

Net mi dobro radi i download, ali npr. posto igram bf2 na netu svi pingovi mi ne valjaju. Tamo gde je bio ping 50 sada je od 100-200.

Ja imam isti taj modem, pingovi uglavno odlični. Hoćeš neki da uporedimo?

stvarno UZAS :mad:

@ face

Moj favorit duela Thomson vs Motorola je MOTOrola...

Pretpostavljam da je ovaj Pupin-Telecom modem koji su u početku prodavali, zapravo, Motorola. GEOM, znaš li ti šta o tome?

Moze mada evo danas je radilo normalno, neverovatno. Moze neki sajt al ajde ako mozemo da ga pingujemo u isto vreme da pokusam da vidim dal kad je meni losha veze, dal je tako i ostalim korisnicima ili samo meni. Npr. evo sutra u 14h da pingujemo neke sajtove ti navedi koje posto ja basi ne znam kako se to radi, pa mi treba malo objasnjenje.

Nazad
Vrh Dno