Šta je novo?

PTT KDS pravi probleme

qwertz

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2002
Poena
604
Jutros oko 9 sam ukljucio kompjuter i primetio da diode na modemu ne svetle uobicajeno. Probao sam da se povezem na internet-nece, ovo se sve i ranije desavalo. Jedine "novine" su poruke o konfliktu izmedju 192.168.100.3 i 00:02:...(MAC adresa?), pojavilo se desetak ovakvih poruka za redom, naravno sa razlicitim (ovim drugim) brojevima. Resetovao sam kompjuter ali to nije pomoglo, proradio je sam od sebe taman kad sam hteo da pozovem tehnicku podrsku.

Ovo se isto desavalo i ortaku, samo sto su kod njega ustanovili da se izvukao kabl (ne skroz) :eek: na razvodniku u stanu, tek kada je to bolje spojio sve je opet proradilo.

E sad slede uobicajena pitanja ;) , da li je jos neko imao slican problem i kako ga je resio, ili bar da mi objasni sta bi mogao da bude uzrok ovome.

Pozdrav
qwertz

meni se desilo a baš isto kao i tebi kako sam uzeo telefon da ih zovem pojavi mi se google(to mi je start page)što će reći proradi,
to nam je što nam je jer oni nemaju konkurenciju a je imam staru centralu tako da hteo ili ne moram da trpim njihove propuste kojih i nije bilo mnogo do sad
pozdrav

ja nisam
mozda zato sto nemam ptt kds

salim se imam i do sada skoro da nije pucao

To su oni nesto budzili. Evo i jutros meni i ortaku malo ima - malo nema, al negde od 11h nije bilo prekida. Kad god je ranije bio prekid uvek sam ih zvao i svaki put je bio odgovor da nesto popravljaju, namestaju itd. Posle sam i prestao da ih zovem, a nije ni bilo razloga.
Ako malo bolje primetite, prekidi su uglavnom rano ujutro ili kasno uvece, kada i ima najmanje korisnika

Za ove prepaid pakete za fizicka lica oni i ne garantuju stalan IP

ljudi sta da vam kazem blago vama kada imate makar to sto imate a mi obicni smrtnici mozemo da sanjamo o tim stvarima, monopolisti su opasni, ali kakvo god da je dobro je za te pare jer nema alternative

Nazad
Vrh Dno