Šta je novo?

PTT KDS novi beograd

• Začetnik teme Začetnik teme dbg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dbg

Slavan
Učlanjen(a)
26.07.2004
Poena
319
Rekose da otvorimo posebnu temu so here we go! :smoke: Mene konkretno zanima: kakvi su tacno/otprilike bili nivoi signala i download/upload pre nego sto je PTT KDS prkljucio gomilu korisnika na internet odnosno dok je isti radio samo na NBGD-u? A kako sve to izgleda danas? Jel ima razlike i u kojoj meri? A za sve PTT KDS inside-re: ukoliko se ispostavi da je PTT KDS internet imao bolji kvalitet dok je radio samo na NBGD-u, da li to znaci da ce kako se bude povecavao broj korisnika, kvalitet brzog interneta opadati? :trust:

dbg je napisao(la):
Rekose da otvorimo posebnu temu so here we go! :smoke: Mene konkretno zanima: kakvi su tacno/otprilike bili nivoi signala i download/upload pre nego sto je PTT KDS prkljucio gomilu korisnika na internet odnosno dok je isti radio samo na NBGD-u? A kako sve to izgleda danas? Jel ima razlike i u kojoj meri? A za sve PTT KDS inside-re: ukoliko se ispostavi da je PTT KDS internet imao bolji kvalitet dok je radio samo na NBGD-u, da li to znaci da ce kako se bude povecavao broj korisnika, kvalitet brzog interneta opadati? :trust:

i mene zanima, mada bi nivoi morali biti isti. Što se zagušenja mreže tiče ona zavisi od kapaciteta linka (naravno i od broja korisnika koji mora da bude u skladu sa linkom (videti probleme sa SBB-om krajem prošle godine - mnogo priključaka, mali link))

BTW, blokovi 23,24,28,29 i 30 uskoro kreću. :wall: :crash:

P.S. Samo za dbg -a, mislim da si zaboravio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bottle:

Ne znam da li ste culi za kablovski forum
However > postoji topic PTT KDS tako da ako nekog zanima...

Nazad
Vrh Dno