Prema info. koje ja (koji sam vrlo zainteresovan za celu pricu=ne skidam se s telefona i neta kako bi prikupio sto vise informacija!) imam > kablovski internet je moguc na celoj teritoriji KDS "Rakovica" (Miljakovac, Kanarevo brdo, Skojevska, Labudovo&petlovo brdo, Vidikovac, Rakovica)!!!!!!!!!!!! Ovu informaciju sam dobio u direkciji PTT KDS-a (Kosovska ul.) tako da bi trebalo da je istinita!!!!!!!!! Pogledaj nekoliko zadnjih postova u temi "PTT KDS u Mirijevu" > tamo imas info. o nabavci kabl. modema i pustanju interneta jer ce ti zvanicno reci da u Borskoj nema mogucnosti za kablovski internet!!!!!!!! Ovih dana, cim skupim lovu > i ja cu pazariti kabl. modem i instaliracu isti = onda cu ti pisati kakva su iskustva ali ne znam koliko ce ti koristiti posto sam ja na drugom HUB-u!!!!!!! Ti si "miljakovacki" a ja "kijevo"...martins je napisao(la):jel neko iz Borske ul. i okoline dobio PTT kabl. net?
Nije pitanje registracije "?" nego neces nista placati jer ces se voditi pod test fazu!!!! Da je to krenulo komercijalno svi bi placali i morali bi da potpisu ugovore!!!!!!! :smoke: dakle: "direkcija" kaze > da je instalacijom novih CMTS-ova = svima na teritoriji KDS "Rakovica" omogucen internet!!!!!!!! "Problem" je sto to nije zvanicno objavljeno = recice ti da imaju spisak adresa na kojima je moguc i da ti nisu tu i kraj. A ovako kad ih pozove covek koji ih zna...martins je napisao(la):mnogo zakukuljeno,zamumuljeno........a opet on ce i da registruje modem iako zvanicno nije pusten signal[pa samim tim i pitanje registracije je znak "?" tj odobrenje istog].znaci sve se svodi da za 10e znacu na cemu sam a sve ostalo je ako bude bice
Nista te nisam razumeo.Jel' ima mogucnosti za internet na Miljakovcu ili nema. :eyebrows:dbg je napisao(la):Prema info. koje ja (koji sam vrlo zainteresovan za celu pricu=ne skidam se s telefona i neta kako bi prikupio sto vise informacija!) imam > kablovski internet je moguc na celoj teritoriji KDS "Rakovica" (Miljakovac, Kanarevo brdo, Skojevska, Labudovo&petlovo brdo, Vidikovac, Rakovica)!!!!!!!!!!!! Ovu informaciju sam dobio u direkciji PTT KDS-a (Kosovska ul.) tako da bi trebalo da je istinita!!!!!!!!! Pogledaj nekoliko zadnjih postova u temi "PTT KDS u Mirijevu" > tamo imas info. o nabavci kabl. modema i pustanju interneta jer ce ti zvanicno reci da u Borskoj nema mogucnosti za kablovski internet!!!!!!!! Ovih dana, cim skupim lovu > i ja cu pazariti kabl. modem i instaliracu isti = onda cu ti pisati kakva su iskustva ali ne znam koliko ce ti koristiti posto sam ja na drugom HUB-u!!!!!!! Ti si "miljakovacki" a ja "kijevo"...
Ima!!!!!! Prema prici u direkciji ima na teritoriji cele podstanice "Rakovica" = ako nema onda su lagili u direkciji i to im nije prvi put. E sad > ako ti regularno trazis net i tete u internet sluzbi ti kazu da te nema na spisku ulica > onda ti pozoves LUCIDTECH ili odes do direkcije (Kosovska ul.) i trazis im broj telefona jednog cike koji dodje i prikaci modem na tvoju instalaciju u stanu i odma ti kaze jel postoji povratni smer ili ne (by the way > to kosta 10e!)!!!!!! Ako postoji > pljunes 6000 dinkica, uzmes modem i ti ili bolje on pozove internet sluzbu i objasni situaciju i oni te onda pitaju za MAC adresu i broj modema i iniciliziraju ti kabl. internet!!!!!!!!! Jasnije??????ironmanbg je napisao(la):Nista te nisam razumeo.Jel' ima mogucnosti za internet na Miljakovcu ili nema. :eyebrows:
Ne!!!! Cim skupim lovu zvacu... ali vi sa miljakovca i okoline nemate vajde od toga jer sam ja na drugom HUB-u!!!!!!! Vi ste HUB "Miljakovac" a ja HUB "Kijevo"!!!!!! (HUB=podstanica)martins je napisao(la):jesi ga zvao da ti proveri za net?
Zbog cega je TOP????????? Daj mi neki razlog da uzmem motorolu umesto thomsona!!!!!! Sto od marta 2005???????Megahost je napisao(la):MOTOROLA je kvalitetnija, ako je proizvedena u periodu od marta 2005. to je top preporuka za CABLE net, saznao sam da ce januarski racun za cable net za sve korisnike, bez obzira na provajdera biti oko 10% nize, kao odgovor na pojeftinjene ADSLa. Ova informacija o cenama je nezvanicna.
Koliko sam primetio, ta ulica nije na spisku zvanicnih... pa me zanima: koga je taj tvoj komsa tacno pozvao? Dakle, treba mi info za te majstore sto dodju sa modemom, provere na licu mesta imas li mogucnosti za cable net, i ugrade modem. Ako ne zelis da ostavis telefon ili bilo koji kontakt javno, posalji mi na pvt!!!!!! Unapred hvala!martins je napisao(la):definitivno ima signal KDS PTT net u Rakovici konkretno ul. Pere Velimirovica tj okolina oko hale Slodes.pre nekih pola sata dosli su majstori kod mog komsije i ugradili kabl. modem[motorola sb5100].modem 4800 din + ugradnja 1500 din i to je to.ko se prijavi do 16h,istog dana i dobije net a ko posle,dobije net sutradan u 8h.znaci sljaka! ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari