Miroslav je napisao(la):sto ne zoves podrsku? meni evo radi celu noc fino, skidam star trek deep space 9... bez ikakvog pucanja ili prekida, 28kb/sek ali nisam optimizovao tcp parametre u windowsu, inace sa tim ide i 33, 34kb/sec
bacicu kasnije neki screen shot, sad moram na posao majku im $%^#
Smith je napisao(la):Evo i rezultata ispitivanja protoka pri punom opterećenju linka od 128kbps. Za 8 sati sam skinuo 442MB što daje prosečnu brzinu od 15,7kBps. Imam i screeenshot. Ova prosečna brzina se nije menjala od kako sam startovao DUmeter štopericu. Znači za 24h bi trebalo da skinem oko 1.3GB.
Nije loše...
pa isto to i ja radimZorro je napisao(la):...
Zvao sam ih proslog vikenda, u momentu kada mi je veza bila u prekidu, i devojka iz podrske mi je rekla da je kod nje apsolutno sve u redu. I da idem na 192.168.100.1 i u podesavanjiam za modem proverim da li je frekvencija rada podesena na 770MHz. Sto u tom trenutku nisam mogao da uradim, je li... :evil:
Kada mi se vratila veza, proverio sam to i frekvencija je bila OK postavljena.
Zvao sam jos jedanput, i opet mi je receno da je, sto se njih tice, sve u redu. I da je mozda problem u modemu .Sto mi nekako ne pije vodu, jer veza se, nakon nekog vremena, opet sama od sebe uspostavi i modem radi OK. A nekako mi se ne mili da nosim modem kod njih na servis, makar dok ne budem apsolutno siguran da je on problem. Ono, sumnjam da ce biti ekspeditivni...
Pada mi na pamet da su mozda postavili neki oblik limitera protoka, koji te posle obilnog uploada malo "smiri". Jer, poslednjih nedelju dana prakticno ne gasim racunar, neprekidno sa jednog ftp-a skidam glomazne fajlove... ?!?
bice tesno kad se bunar napuniLucas je napisao(la):tosinog bunara![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari